Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Kent u Scootbezorgd al? Vanuit een missie die rust op sociaal gedrag, een inclusieve samenleving en duurzame inzet van mens en machine, brengen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op elektrische scootmobielen pakketten rond. Pakketbezorging zonder uitstoot, met tijd voor een praatje en door mensen die niets liever willen dan deel uitmaken van de samenleving.
In de gemeente Arnhem draait op dit moment een pilot die vervolgens landelijk wordt uitgerold.

Quingo en Scootbezorgd werken samen
Een startend bedrijf met een missie als die van Scootbezorgd, komt niet zomaar van de grond. De investering is groot, maar gelukkig is de overtuiging van de initiatiefnemers groter. Door mensen die niet vanzelf kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt te faciliteren om dit wel te kunnen, snijdt het mes aan meerdere kanten. Daarom besloot Quingo dit geweldige initiatief te steunen. De vijfwiel-scootmobielen van Quingo worden gebruikt om de bezorgers een veilig, betrouwbaar en werkbaar vervoersmiddel te geven. Quingo faciliteert en Scootbezorgd levert.

Voordelen van Scootbezorgd en Quingo
Uw pakket veilig en duurzaam bezorgd, dat kan dankzij de scootmobielen van Quingo. De mobielen zijn speciaal gebouwd om op een verantwoorde manier pakketten en bezorger te vervoeren. Sommige modellen kunnen grotere pakketten bezorgen en andere juist heel veel kleinere. De vijf wielen van Quingo staan voor stabiliteit, comfort en wendbaarheid. Hierdoor kan Scootbezorgd de straat op en de wereld in.
Dankzij Scootbezorgd hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kans op passend werk, wat de overheid kosten bespaart. De scootmobielbestuurders zijn gelukkiger omdat ze uit het sociale isolement zijn gehaald, werken in de buitenlucht en een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Duurzame investering voor de toekomst
De investering van Quingo in elektrische aandrijving van de scootmobielen, maakt het werk van Scootbezorgd duurzaam voor het milieu. Geen uitstoot! Daar werkt Quingo graag aan mee.
Maar ook de langetermijnvisie van Scootbezorgd, verdient een duurzame bijdrage van Quingo. Samen met Scootbezorgd is Quingo overtuigd van het concept, dit wordt een groot succes met een gigantisch maatschappelijk belang.

Uw pakket wordt Scootbezorgd
Zodra de gemeente Arnhem hun enthousiasme heeft getoond aan de rest van Nederland, zal Scootbezorgd ook bij u in de buurt bezorgen. Aan deze belofte hebben zowel Scootbezorgd als Quingo zich gecommitteerd.
Wilt u meer weten over dit prachtige project of over de Quingo scootmobielen? Neem dan contact op met Quingo en u bent zo op weg.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?