Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Bij de scootmobielspecialist te Eindhoven hebben ze de perfecte manier gevonden om deze winter de sneeuw te verwijderen. De monteurs hebben een Quingo Sport omgebouwd tot scootmobiel sneeuwschuif. Op deze manier kunnen ze de sneeuw gemakkelijk verplaatsen zonder dat ze er veel tijd en fysiek werk mee kwijt zijn. Hierdoor zijn de deuren en het buiten terrein van de Scootmobielspecialist te Eindhoven gemakkelijk te bereiken voor personeel en klanten.

Hieronder zie wat foto?s van de Quingo scootmobiel sneeuwschuif in actie! De Quingo is de ideale scootmobiel om te rijden met winterweer. Juist met sneeuw en gladde wegen onderscheid de veiligheid van Quingo zich met traditionele scootmobiel modellen. Hierdoor is kunt u zelfs met winterweer veilig en stabiel op weg naar vrienden, supermarkt en familie.

Wilt u de Quingo scootmobielen testen en zijn veiligheid bij winterweer testen? U kunt nu gratis en vrijblijvend een proefrit maken. Een Quingo adviseur komt dan bij u thuis langs en neemt de verschillende Quingo modellen mee. Hierdoor hoeft u niet met de auto naar een verkoop punt en kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving een proefrit maken. Bel 0800 20 20 voor meer informatie over een gratis proefrit met een gespecialiseerde Quingo adviseur. Een proefrit maken is mogelijk in heel Nederland!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?