Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

1 april 2013 bestond Quingo NL alweer 5 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Omdat het op 1 april 2e paasdag was hebben we het feest op 14 april laten plaatsvinden.

Met het team zijn wij eerst verzameld in lokaal pittoresk cafe Buitenlust te Oirschot. Na een gemoedelijke ontvangst met koffie en thee (en een koekje natuurlijk!) zijn wij naar de plaatselijke gilde vereniging gereden om aldaar te gaan kruisboogschieten.

Iedereen mocht drie keer schieten en al snel bleek dat de vrouwen hier beter in waren dan de mannen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Ellen Polanen (vrouw van senior adviseur Patrick Polanen) als winnaar uit de bus kwam!

Hierna zijn we met zijn allen (althans alle liefhebbers) de wedstrijd tussen PSV en Ajax gaan kijken. Met wat fanatieke aanhangers van beide clubs in ons team was de sfeer competitief maar gemoedelijk! Daarna werd al snel de BBQ warm gemaakt voor een heerlijke maaltijd onder genot van een drankje. Zo hebben we het 5 jarig bestaan van Vijfde Wiel BV goed gevierd en zeggen wij vol trots: Op naar het 10 jarig bestaan!!

Vijfde Wiel BV is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende bedrijven in scootmobiel-land. In de afgelopen vijf jaar is het bedrijf dan ook gegroeid naar een kleine 40 werknemers. De bekendheid komt natuurlijk doordat het bedrijf exclusief distributeur is van de unieke 5-wiel Quingo scootmobiel.

5 jaar Vijfde Wiel BV en op naar de 10!

Vijfde Wiel BV bestaat nu vijf jaar en is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een begrip in scootmobiel-land. Dit komt natuurlijk doordat zij als enige bedrijf in Nederland de vijf wiel Quingo scootmobielen verkopen. Maar dit is natuurlijk niet het enige wat Vijfde Wiel BV onderscheid van haar con-collega?s. Hieronder staat in het kort beschreven hoe wij bij Vijfde Wiel BV werken:

Vijfde Wiel BV heeft niets uitbesteed. Dit betekent dat de telefonisten van het call center en de klantenservice, de adviseurs en de monteurs allemaal in dienst zijn bij Vijfde Wiel. Al onze medewerkers werken dan ook met dezelfde visie namelijk:

Wij bieden met ons product (Quingo) veiligheid, comfort en wendbaarheid, maar als Quingo team bieden wij nog veel meer en gaan wij net een stapje verder.

Wij nemen van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18.00 uur altijd de telefoon op zodat u niet te maken heeft met een keuzemenu op een bandje.Wij zijn altijd vriendelijk aan de telefoon en doen niet aan opdringerige verkoop.

Mensen kunnen bij ons gratis en vrijblijvend een proefrit maken met de verschillende modellen Quingo scootmobielen. Indien iemand zelf besluit tot verkoop over te gaan zorgen wij voor een goede service. Dus wederom met ervaren en vriendelijke collega?s die u helpen bij al uw service problemen en vragen. Dit kan gaan over onderhoud, reparatie, uitlevering en nieuwe modellen scootmobielen.

Onze monteurs zijn indien nodig binnen twee werkdagen bij u thuis om uw probleem op te lossen. Onze monteurs zijn ten allen tijde netjes en vriendelijk. Daarnaast wordt een afspraak altijd netjes van tevoren bevestigd met een duidelijke tijdsindicatie.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?