Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Strekking: Quingo nieuwspresentator Gerard van Opstal wint Larger than life tv-personality award (LuckyTV)

Het satirische tv-programma LuckyTV zendt dagelijks een kort satirisch televisiefragment uit. Het programma wordt uitgezonden na De wereld draait door (DWDD) en voor het NOS 20.00 uur journaal. Op dinsdag 06-01-2015 waren wij van Quingo blij verrast dat LuckyTV het Quingo-journaal verkoos te gebruiken voor dit fragment.

In het programma worden veelal actuele onderwerpen verkozen. Dit heeft meestal te maken met de waan van de dag. Zo komen koning Willem-Alexander en koningin Maxima vaak aan bod. Ook Yvonne Jaspers en de boeren van Boer zoek vrouw worden met grote regelmaat op de hak genomen.

Dit keer was presentator Gerard van Opstal van Quingo-journaal aan de beurt. In het fragment wordt verteld dat Van Opstal de Larger than life tv-personality award heeft gewonnen. Hij heeft deze jaarlijkse award gekregen omdat hij werd geprezen om zijn veelzijdigheid en zijn onmiskenbare présence. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 400.000 euro. Onlangs nog tekende Van Opstal een contract bij de NOS; daar zal hij eind 2015 Rob Trip vervangen als presentator van het 20.00 uur journaal.

In het volgende shot kwam Rob Trip in beeld die steevast de vooraankondiging van het NOS 20.00 uur journaal voor zijn rekening nam. Wij van Quingo hebben allen erg gelachen om dit fragment en willen de makers van LuckyTV enorm bedanken voor dit hilarisch fragment.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo đŸ‘‹
Kunnen we je helpen?