Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

vacature-medewerker-Quingo-5-wiel-scootmobiel

Vacature Quingo voor medewerker verkoopondersteuning/klantenservice

Om onze service verder te verbeteren zoeken wij ter versterking van ons team een jonge gedreven en enthousiaste medewerker voor 24 tot 40 uur in de omgeving van Oirschot.

Hoe ziet het werk eruit?

Je komt te werken op twee verschillende afdelingen, namelijk:

– de klantenservice die klachten, onderhoud en reparaties behandelt.

– de verkoopondersteuning die contact met de adviseurs en prospects heeft. Het contact met de adviseurs is om hen van informatie te voorzien én te motiveren/controleren. Het contact met de prospects richt zich op informatie verstrekken over aanschafmogelijkheden en om de gegevens rond een aankoop te controleren en/of aan te vullen.

Daarnaast hebt je veel contact met onze (potentiële) klanten. Over onder andere onderhoudsbeurten, tevredenheid over een gemaakte proefrit en/of aankoop van een scootmobiel.

Naar alle waarschijnlijkheid word je voornamelijk ingezet op de afdeling verkoopondersteuning (intern: de service afdeling).

24 tot 40 uur

Wij zoeken een medewerker voor 3 tot 4 dagen per week. In principe werk je 3 dagen in de week. Echter, wij willen je graag meer uren kunnen inzetten tijdens onze drukke zomerperiode (juli, augustus, september) en als collega’s met vakantie zijn. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die niet gebonden is aan de schoolvakanties én niet op vakantie hoeft in de maanden juli, augustus en september.

Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar (24 tot 40 uur)
  • Niet op vakantie in de maanden juli, augustus, september
  • Zeer vaardig met computer
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Goede en duidelijke telefoonstem
  • HBO werk- en denkniveau

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij? Vijfde Wiel B.V. is exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen. Wij werken niet met dealers en verkopen dus uitsluitend rechtstreeks aan de klant.

Vijfde Wiel B.V. is een jong en flexibel bedrijf dat zelfs in deze economisch moeilijke periode nog steeds groeit. Wij realiseren ons dat wij te maken hebben met een kwetsbare doelgroep en gaan hier op een zeer nette manier mee om. Er wordt bij ons een lange en goede relatie met de klant opgebouwd. Dit proces begint al ver voordat de klant besluit tot aankoop van een scootmobiel. Tevens staan wij bekend om onze goede en degelijke aftersales.

Solliciteren

Spreek de functie van medewerker verkoopondersteuning/klantenservice je aan? Reageer voor 20 mei 2016 en hopelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega. Stuur je motivatiebrief en uitgebreide CV naar pim@quingo.nl t.a.v. Pim Moolenaar.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?