Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Rollatorhouders

 

Dit zijn een stok- en rollatorhouder bestemd voor scootmobielen.

Bent u afhankelijk van extra zuurstof? Rollator of stok? Er zijn speciale houders dan wel dragers om die hulpmiddelen veilig mee te nemen op uw scootmobiel.

Rollatorhouder

Bezit u een rollator? Dan is een rollatorhouder die achterop uw scootmobiel kan worden gemonteerd erg prettig. Want, dan kunt u uw rollator overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld als u bij familie of vrienden op bezoek gaat. U parkeert dan uw voertuig en eenmaal binnen verplaatst u zich met de rollator. Of als bijvoorbeeld niet met uw scootmobiel een winkel in kunt. Dan kunt u ook uw rollator gebruiken. Er zijn handmatige rolstolhouders. Hierbij plaatst u zelf de rollator op de houder. Maar er bestaan eveneens elektrische varianten. U hoeft dan niet zelf de rollator op te tillen.

Stokdrager

Gebruikt u een wandelstok, elleboogkruk, drie- of vierpoot? U neemt die dan waarschijnlijk graag mee als u eropuit trekt. Om de stok, kruk en dergelijke mee te nemen zijn er zogenaamde stokhouders te koop voor uw scootmobiel. Deze kunnen achterop of aan de zijkant van uw vervoermiddel worden vastgemaakt. Gebruikt u een drie- of vierpoot? Houd er dan rekening mee dat twee poten vastzitten. Op die manier kan het hulpmiddel niet gaan draaien. Let u er ook op waar u de stokhouder wenst. Bijvoorbeeld aan de zijkant is handig. U heeft uw wandelstok dan direct bij de hand als u uit de scootmobiel opstaat.

 Zuurstoffleshouder

Wanneer u afhankelijk bent van extra zuurstof is het fijn om de zuurstofflessen ook mee te nemen op uw scootmobiel. Er zijn tegenwoordig houders voor alle verschillende soorten zuurstofflessen. Deze kunnen doorgaans eenvoudig aan de achterkant van de scootmobiel worden gemonteerd. Zo kunt u uw zuurstofflessen, inclusief mondkapje, veilig meenemen.

Bagagehaak

Naast de verschillende handige tassen, manden en andere accessoires voor scootmobielen zijn er ook nog speciale bagagehaken beschikbaar. Hier kunt u een extra tas aan hangen. De bagagehaak kan worden bevestigd aan de rugleuning. Let u er overigens wel op dat u hier geen al te zware spullen aan hangt evenals een tas met kostbaarheden.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?