Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

De support beurs in het beursgebouw in Utrecht is weer een daverend succes voor Quingo. De prachtige stand van Quingo heeft namelijk ook deed jaar weer vele mensen getrokken. Naast alle positieve aandacht van WMO-consulenten, mobiliteitsbedrijven en fysiotherapeuten waren vooral de scootmobiel gebruikers razend enthousiast over de gemakken van 5-wielen.

Zoals elk jaar zijn de scootmobielen weer uitvoerig getest door de beursbezoekers. Zelfs de belangenvereniging van ziekenhuis directeuren en zorginstellingen heeft grote interesse getoond om de Quingo scootmobielen; en wil deze in de toekomst aanraden bij patiënten met loopproblemen. Deze conclusie trokken zij na het zien van alle verschillende soorten scootmobielen op de beurs; ze constateerden namelijk dat de Quingo veel veiliger en comfortabeler voor de gebruiker is.

Naast de unieke producten was er natuurlijk ook een team van specialisten op het gebied van scootmobielen die de bezoekers alles kon vertellen over traditionele scootmobiel modellen in vergelijking met de 5-wiel Quingo’s. Graag wil ik namens het gehele Quingo team iedereen bedanken voor de overweldigende interesse in onze Quingo producten!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?