Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

monteur-werkp[laats-eindhoven-scootmobielen-5-wielen-quingo-gezocht

Voor onze werkplaats in Eindhoven zoeken wij een monteur, 38 uur per week. Ervaring met het monteren en repareren van scootmobielen is niet nodig. Gevoel voor elektro is wel zéér belangrijk.

Over ons werk

Als exclusief distributeur van 5-wiel Quingo scootmobielen werken wij landelijk bij onze klanten aan huis. Wij verzorgen uitleveringen, het onderhoud en de reparaties van de scootmobielen. Daarnaast hebben wij een werkplaats in Eindhoven en een kantoor in Oirschot. In de werkplaats in Eindhoven verzorgen wij de montage en de grote schades en reparaties van de scootmobielen. In de werkplaats werk je in een klein gezellig team van 5/6 monteurs en 2/3 verkopers.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven monteur om ons team te versterken. Belangrijke criteria zijn:

  • Verstand van elektro
  • Rijbewijs
  • Sociaal overkomen en/of affectie met de doelgroep hebben
  • Niet op vakantie in de maanden juli, augustus, september (ons hoogseizoen)
  • Communicatief vaardig en klantgericht

Bedrijfsprofiel

De werkplaats kent een gezellige en gedreven werksfeer. Je werkt in een klein team waar hard wordt gewerkt, maar ook zeker wordt gelachen! Kortom: wij bieden een fijne en gezellig werksfeer waar je je snel thuis zult voelen.

Wie zijn wij?

Vijfde Wiel B.V. is exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen. Wij werken niet met dealers en verkopen dus uitsluitend rechtstreeks aan de klant.

Vijfde Wiel BV bestaat 9 jaar en staat bekend als een zeer degelijk bedrijf dat zich onderscheid door haar service en kwaliteit. In totaal werken er zo’n 30 mensen voor het Vijfde Wiel. Wij realiseren ons dat wij te maken hebben met een zeer kwetsbare doelgroep, met name senioren van 65 jaar en ouder, en gaan hier op een zeer nette manier mee om. Er wordt bij ons een zeer lange en goede relatie met de klant opgebouwd, dit proces begint al ver voordat de klant besluit tot koop over te gaan. Tevens staan wij bekend om onze goede en degelijke aftersales.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: € 2.000,00 per maand

Sluit de baan van monteur werkplaats bij je kennis, vaardigheden en interesse aan? En wil je graag ons team versterken?

Solliciteer nu! 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?