Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Vacarure-Quingo-callcenter-voorman-voorvrouw-scootmobiel

Als exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen zoeken wij een gedreven kracht om ons callcenter – omgeving Oirschot – in goede banen te leiden.

Functieomschrijving

Ons callcenter bestaat uit 6 call agents (parttime). Het is dus een relatief klein callcenter. Wij telefoneren veelal met ouderen met als doel een afspraak te maken zodat een van onze adviseurs de scootmobielen bij de mensen thuis kan demonstreren.

Essentieel hierbij is dat zo veel mogelijk leads worden omgezet in afspraken. Om dit te realiseren is het dus uiterst belangrijk dat elke lead met grote aandacht wordt behandeld door onze call agents. Hiervoor zijn perfecte scripts en frequente trainingen vereist.

Van de meewerkend voorman/-vrouw wordt verwacht dat hij/zij als verlengstuk van het management fungeert. Ook is hij/zij klankbord van het callcenter.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denk niveau
  • Ervaring met callcenter werkzaamheden, scripts, (evt.) trainingen en marketing
  • Zeer bekwaam met de computer
  • Commerciële instelling
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Niet op vakantie in de maanden juli, augustus, september

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij? Vijfde Wiel B.V. is exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen. Wij werken niet met dealers en verkopen dus uitsluitend rechtstreeks aan de klant.

Vijfde Wiel B.V. is een jong en flexibel bedrijf dat zelfs in deze economisch moeilijke periode nog steeds groeit. Wij realiseren ons dat wij te maken hebben met een kwetsbare doelgroep en gaan hier op een zeer nette manier mee om. Er wordt bij ons een lange en goede relatie met de klant opgebouwd. Dit proces begint al ver voordat de klant besluit tot aankoop van een scootmobiel. Tevens staan wij bekend om onze goede en degelijke aftersales.

Solliciteren

Spreek de functie van meewerkend voorman/-vrouw je aan? Stuur je brief en CV naar pim@quingo.nl t.a.v. Pim Moolenaar.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?