Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

vacature-quingo-uitleveringsmonteur-distributeur-eindhoven

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste uitleveringsmonteur voor 16 tot 32 uur in de omgeving van Eindhoven.

Hoe ziet het werk eruit?

Je werk bestaat uit 3 onderdelen:

– Uitleveren van scootmobielen. Dit is het belangrijkste onderdeel van je werk. Wij verkopen namelijk scootmobielen door heel Nederland en leveren dus ook in het hele land uit. Bij de uitlevering is het zeer belangrijk dat alle verstelbare onderdelen van de scootmobiel volledig op maat zijn ingesteld voor de klant. Ook moet de klant een goede uitleg krijgen over hoe de scootmobiel werkt en een proefrit maken. Een uitlevering duurt gemiddeld 1,5 uur.

– Bevoorrading monteurs. Wij hebben monteurs die wonen in Nieuwegein en in Lemelerveld. Zij moeten wekelijks bevoorraad worden met onderdelen.

– Ondersteuning van werkplaatspersoneel in Eindhoven. In deze werkplaats worden scootmobielen gemonteerd en gerepareerd.

16 tot 32 uur

Wij zoeken een medewerker voor 2 tot 4 dagen per week. In principe werk je 2 á 3 dagen in de week. Echter, wij willen je graag meer uren kunnen inzetten. Bijvoorbeeld tijdens onze drukke zomerperiode (juli, augustus en september) en als collega’s met vakantie zijn. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die niet gebonden is aan de schoolvakanties én niet op vakantie hoeft in de maanden juli, augustus en september.

Functie-eisen

  • Handig (ervaring met monteren)
  • Flexibel inzetbaar (16 tot 32 uur)
  • Niet op vakantie in de maanden juli, augustus, september
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • Rijbewijs

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij? Vijfde Wiel B.V. is exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen. Wij werken niet met dealers en verkopen dus uitsluitend rechtstreeks aan de klant.

Vijfde Wiel B.V. is een jong en flexibel bedrijf dat zelfs in deze economisch moeilijke periode nog steeds groeit. Wij realiseren ons dat wij te maken hebben met een kwetsbare doelgroep en gaan hier op een zeer nette manier mee om. Er wordt bij ons een lange en goede relatie met de klant opgebouwd. Dit proces begint al ver voordat de klant besluit tot aankoop van een scootmobiel. Tevens staan wij bekend om onze goede en degelijke aftersales.

Solliciteren

Spreek de functie van uitleveringsmonteur je aan? Reageer en hopelijk kunnen wij je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega. Stuur je motivatiebrief en uitgebreide CV voor 10 juni naar gijs@quingo.nl t.a.v. Gijs Moolenaar

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?