Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
vacature-verkoper-scootmobielen-quingo

Het Vijfde Wiel BV zoekt een ervaren, gedreven en fulltime verkoper scootmobielen in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Ons bedrijf is exclusief distributeur van Quingo 5-wiel scootmobielen in Nederland en wij verkopen rechtstreeks aan de klant.

Wat je gaat doen?

Als verkoper scootmobielen bij het Vijfde Wiel BV vervul je een belangrijke rol in het verkoopproces.

Je bezoekt op afspraak potentiële klanten thuis. Daar kunnen zij in hun eigen omgeving onze scootmobielen uitvoerig testen. Die afspraken maken de medewerkers van ons adviescentrum in Eindhoven en duren gemiddeld 1,5 uur. Want, onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen waar je de tijd voor neemt. Onder andere door hun op een nette, respectvolle en rustige manier te informeren over onze mobiliteitsproducten. En óók begeleid je ze tijdens het maken van een proefrit op een scootmobiel.

Na een afspraak heb je contact met onze serviceafdeling (verkoopondersteuning) en stuur je een terugkoppeling van de afspraak naar ons systeem.

Voor de afspraken met prospects stellen wij je een bus ter beschikking met onze verschillende modellen scootmobielen. Gemiddeld bezoek je zo’n 2-3 potentiële klanten per dag en dat doe je 5 dagen per week.

Functie-eisen?

 1. – Je hebt minimaal een MBO+ denk- en werkniveau
 2. – Je beschikt over een commerciële instelling en uiteraard ook goede contactuele eigenschappen
 3. – Je bent representatief, doortastend én vaardig in het voeren van klantgesprekken
 4. – Je hebt affiniteit met de doelgroep

Wie zijn wij?

Het Vijfde Wiel BV bestaat 13 jaar en is uitgegroeid tot een gezond bedrijf met optimale serviceverlening als grote kracht. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen en mindervaliden. Aan hen leveren wij kwalitatief hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen die de veiligheid, zelfstandigheid en mobiliteit bevorderen. Op onze website www.quingo.nl vind je meer informatie over onze scootmobielen en ons team. Tot slot is de scootmobielbranche een sterk groeiende sector met volop groeikansen vanwege de vergrijzing van Nederland.

En verder…?

Wij bieden je het volgende, namelijk:

 1. – Contractduur: 12 maanden
 2. – Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
 3. – Salaris: Tot € 3.000 per maand
 4. – Aanvullende betalingen: Vakantiegeld
 5. – Arbeidsvoorwaarden: Bedrijfsfeesten, kerstpakket, pensioen
 6. – Werkschema: dagdienst van maandag t/m vrijdag
 7. – Thuiswerken: Nee

Solliciteren?

Sluit de baan van verkoper Quingo scootmobielen bij je kennis, vaardigheden en interesse aan? En wil je graag ons team versterken? Solliciteer nu! 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?