Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Omdat de plaatsnamen niet zichtbaar worden op mijn computer van jullie site/formulier warme douche en ik het formulier dus niet kan verzenden heb ik gebeld en mocht ik het over de mail sturen, bedankt daarvoor. Het gaat om het bedrijf Quingo scooters in Oirschot graag een warme douche voor dit bedrijf als het mogelijk is of op de site plaatsen.

Mijn naam is mevrouw de Leeuw. Omdat ik slecht loop en ik behoorlijk ziek ben en ik toch mobiel wilde blijven om dingen zelfstandig te kunnen blijven doen zoals boodschappen, op visite gaan, museumbezoek zocht ik een paar flexibele loopkrukken om goed mee, letterlijk ?uit de voeten te kunnen? Ik kwam terecht op een site waarop ze een film lieten zien van een product dat heet Flexyfoot een flexibele dop voor onder een stok of krukken. Ik belde uiteindelijk het Nederlands nummer en vroeg of ik de flexyfoot bij hun kon kopen en ophalen en of ze dan gelijk twee loopkrukken voor mij hadden dan hoefde ik maar naar een zaak. Nou dat kon volgends de meneer die me te woord stond, maar ik moest dan wel naar Eindhoven, omdat ik dringend om die stokken verlegen zat vond ik dat niet erg.

Daar aangekomen hadden ze wel loopkrukken maar die hadden een dichte manchet (het stuk wat over de onderarm gaat) en ik moest een open manchet hebben zodat de stok als ik zou vallen niet aan mijn arm bleef hangen daar had ik eerder ervaring mee en toen flink brokken gemaakt. De zaak die deze flexyfoot dop importeert en verkoopt, Quingo distributeur in Oirschot met een zaak in Eindhoven is toen, omdat hij perse zijn beloften waar wilde maken van ook het leveren van de loopkrukken, naar diverse bedrijven (de concurrenten) in Eindhoven gegaan om te kijken of hij loopkrukken kon vinden met een open manchet en ook nog met ergonomische handsteunen. Nou dat was moeilijk zeg overal dichte manchetten, en nadat meneer Nick Moolenaar naar diverse zaken was geweest kwam hij tussentijds verslag uitbrengen.

Hij vertelde dat hij niet was geslaagd met het vinden van de juiste loopkrukken maar omdat hij mij perse van dienst wilde zijn had hij gebeld naar een zaak in een ander dorp en daar hadden ze de loopkrukken die ik wensten. Dus hij zou ze gaan halen maar dat zou alles bij elkaar nog een uur duren dus ik mocht als ik wilde op kosten van de zaak een broodje laten halen omdat ik zolang moest wachten en het was tenslotte al etenstijd 1 uur. Hij kwam uiteindelijk terug met de juiste loopkrukken, de doppen zijn er onder gemonteerd en ik ben in totaal 3 uur later weer naar huis gegaan. Eigenlijk was ik totaal verrast van de moeite die meneer Nick Moolenaar heeft gedaan om me toch van dienst te zijn voor een product wat totaal maar rond de 60 euro kosten, hij moet al meer euros in de tijd dat hij opzoek was hebben verreden.

Ook zijn personeel die me bezig heeft gehouden in die uren dat meneer Nick Moolenaar opzoek was, was zeer onderhouden, ik heb me geen moment verveeld of tegen de tijd aan lopen hikken. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en het was voor mij een enorme positieve opsteker dit bedrijf en zijn leuke personeel en enorme klantvriendelijkheid, dus bedank meneer Nick Moolenaar. Graag een warme douche voor dit bedrijf.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?