Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

standaard-Quingo-scootmobiel-classic-luxe-toura2-5-wiel-verschillen

De standaard Quingo Classic en de luxe Quingo Toura2.

In dit artikel antwoord op de vraag wat het onderscheid is tussen de kleinere standaard Quingo scootmobielen en onze luxe 5-wieluitvoeringen.

Verschil in (Quingo) scootmobielmodellen

Wilt u een scootmobiel aanschaffen? Dan ontdekt u weldra dat het aanbod zeer gevarieerd is. Van 3- en 4-wiel tot 5-wiel scootmobielen, zoals de Quingo. Het fijne van dat gevarieerde aanbod is dat u exact de scootmobiel kunt kiezen die bij u persoonlijke situatie past. Immers, misschien wenst u de scootmobiel vooral binnenshuis en voor het doen van kleine boodschappen te gebruiken. Of zoekt u een scootmobiel om middellange en lange afstanden mee af te leggen. Onze Quingo 5-wiel scootmobielen komen tegemoet aan ieders wens. Hieronder een toelichting op de verschillende modellen van Quingo en de mogelijkheden die deze u bieden.

De standaard Quingo scootmobielen

Onder de standaard scootmobielen vallen bij Quingo de voertuigen die vrij compact zijn. Daardoor zijn deze geschikt om in kleine ruimtes te gebruiken; zowel binnen als buiten. Maar, ook voor het afleggen van korte afstanden binnen de bebouwde kom. Bijvoorbeeld boodschappen doen in een naburige supermarkt, de wekelijkse markt bezoeken en shoppen in een winkelcentrum.

Kiest u voor de standaard demontabele scootmobiel? Die is ook geschikt om mee te nemen in de auto. Superhandig wanneer u bijvoorbeeld een bezoek brengt aan een dierentuin of pretpark met uw kleinkinderen.

De maximum snelheid van onze standaarduitvoeringen is 6,4 km/uur en de afstand die u met een standaardaccu kunt rijden varieert van 16 km tot 37 km. Dit is onder ideale omstandigheden. Vervoert u veel boodschappen? Of rijdt u bijvoorbeeld een klein heuveltje op? Dan vergt dat meer vermogen en gaat het aantal kilometers dat u kunt rijden omlaag.

Tot de compacte scootmobielen in ons assortiment behoren de:

De luxe Quingo 5-wiel scootmobielen

Onze luxe modellen zijn een goede mobiele oplossing als u onder andere graag middellange en lange afstanden aflegt. Van familie en/of vrienden bezoeken in een verderop gelegen dorp of stad tot het maken van lange (scootmobiel)tochten.

Niet alleen ogen deze luxe uitvoeringen robuuster, dat zijn ze ook allemaal. Zo hebben deze uitvoeringen een zwaardere motor waardoor de te bereiken snelheden wat hoger liggen. Variërend van 12,8 km/uur tot 18 km/uur.

Ook ligt de actieradius hoger met de standaardaccu’s: 48 tot 88 km. Uiteraard is dit wanneer de omstandigheden perfect zijn. Een mooie vlakke weg, geen windje tegen en de scootmobiel niet te zwaar beladen is.

Verder zijn de luxere versie uitgerust met een hoofdsteun en comfortabele zitting. Dat zorgt voor veel zitcomfort en draagt bij aan uw rijplezier. Daarnaast zijn de robuuste modellen geschikt voor allerlei wegtypen.

Onder de robuuste en luxe Quingo scootmobielen vallen de:

Standaard en luxe Quingo scootmobielen zijn stabiel

En uiteraard zijn zowel de compacte als luxe Quingo scootmobielen even veilig en comfortabel. Niet alleen bieden alle uitvoeringen een ergonomisch verantwoord zitcomfort, zijn uiterst stabiel en hebben een kleine draaicirkel wat ze erg wendbaar maakt.

Compacte of robuuste scootmobiel kiezen?

Heeft u vragen over welk model Quingo scootmobiel het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoefte? De standaarduitvoering of het luxe model? Eerder publiceerden wij een blog over: Welke scootmobiel past bij mij. Doe de check!

Vragen over standaard of luxe Quingo 5-wiel scootmobielen?

Natuurlijk zijn wij dagelijks bereikbaar voor uw vragen. U belt onze klantenservice gratis op 0800 – 2020 Ook is het mogelijk een gratis thuisdemonstratie aan te vragen of onze brochure. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Natuurlijk kan dat ook via onze speciale Facebookpagina.