Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
verschil tussen standaard en luxe modellen Quingo 5-wiel scootmobielen
Vraagt u zich ook af wat het verschil is tussen een standaard en luxe scootmobiel van Quingo? In dit artikel gaan wij dieper in op wat het onderscheid is tussen de kleinere standaard Quingo scootmobielen en onze luxe 5-wieluitvoeringen.

Standaard en luxe scootmobiel: waarom diverse modellen?

Wilt u een scootmobiel aanschaffen? Dan ontdekt u weldra dat het aanbod zeer gevarieerd is. Van 3- en 4-wiel tot 5-wiel scootmobielen, zoals de Quingo. Het fijne van dat gevarieerde aanbod is dat u exact de scootmobiel kunt kiezen die bij u persoonlijke situatie past. Immers, misschien wenst u de scootmobiel vooral binnenshuis te gebruiken en/of voor het doen van kleine boodschappen. Of zoekt u een scootmobiel om middellange en lange afstanden mee af te leggen. Onze Quingo 5-wiel scootmobielen komen tegemoet aan ieders wens. Hieronder een toelichting op de verschillende Quingo-modellen en de mogelijkheden die deze standaard en luxe scootmobielen u bieden.

De standaard Quingo scootmobielen

Onder de standaard scootmobielen vallen bij Quingo de voertuigen die vrij compact zijn. Daardoor zijn deze geschikt om in kleine ruimtes te gebruiken; zowel binnen als buiten. Maar, ook voor het afleggen van korte afstanden binnen de bebouwde kom. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen in een naburige supermarkt, de wekelijkse markt te bezoeken en te shoppen in een winkelcentrum.

Kiest u voor de standaard demontabele scootmobiel? Die is ook geschikt om mee te nemen in de auto. Superhandig wanneer u bijvoorbeeld een bezoek brengt aan een dierentuin, pretpark met uw kleinkinderen of op vakantie gaat.

De maximum snelheid van onze standaarduitvoeringen is 6,4 km/uur. En de afstand die u met een standaardaccu kunt rijden, varieert van 16 tot 37 km. Dit is onder ideale omstandigheden. Vervoert u veel boodschappen? Of rijdt u bijvoorbeeld een klein heuveltje op? Dan vergt dat meer vermogen en gaat het aantal kilometers dat u kunt rijden omlaag.

Tot de compacte en dus standaard scootmobielen in ons assortiment behoren de:

De luxe Quingo 5-wiel scootmobielen

Naast de standaarduitvoeringen hebben wij een aantal luxe modellen. Onze luxe scootmobielen zijn een goede mobiele oplossing als u onder andere graag middellange en lange afstanden aflegt. Van familie en/of vrienden bezoeken in een verderop gelegen dorp of stad tot het maken van lange (scootmobiel)tochten.

Niet alleen ogen deze luxe uitvoeringen robuuster, maar dat zijn ze ook allemaal. Zo hebben deze uitvoeringen een zwaardere motor waardoor de te bereiken snelheden wat hoger liggen. Variërend van 12,8 km/uur tot 18 km/uur.

Ook ligt de actieradius van de luxe modellen hoger met de standaardaccu’s: 48 tot 88 km. Uiteraard is daar sprake van onder perfecte omstandigheden. Een mooie vlakke weg, geen windje tegen en de scootmobiel niet te zwaar beladen is.

Verder zijn de luxere versies uitgerust met een hoofdsteun en comfortabele zitting. Dat zorgt voor veel zitcomfort en draagt eveneens bij aan uw rijgenot. Daarnaast zijn de robuuste modellen geschikt voor allerlei soorten wegen.

Onder de robuuste en luxe Quingo scootmobielen vallen:

  • de perfecte mobiele oplossing voor verschillende wegtypes: Quingo Plus
  • de scootmobiel met meer zitcomfort en een betere bloeddoorstroming voor veel rijplezier:  Quingo Vitess2
  • de ultieme scootmobiel voor de lange afstanden: Quingo Toura2

Standaard en luxe Quingo scootmobielen zijn stabiel

En uiteraard zijn zowel de compacte als luxe Quingo scootmobielen even veilig en comfortabel. Niet alleen bieden alle uitvoeringen een ergonomisch verantwoord zitcomfort, zijn uiterst stabiel en hebben een kleine draaicirkel wat ze erg wendbaar maakt.

Compacte of robuuste scootmobiel kiezen?

Heeft u vragen over welk model Quingo scootmobiel het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften? De standaarduitvoering of het luxe model? Eerder publiceerden wij een blog over: Welke scootmobiel past bij mij. Doe de check!

Vragen over standaard of luxe 5-wiel scootmobielen?

Natuurlijk zijn wij dagelijks bereikbaar voor uw vragen. U belt onze klantenservice gratis op 0800 – 2020 Ook is het mogelijk een gratis thuisdemonstratie aan te vragen of onze brochure. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Natuurlijk kan dat ook via onze speciale Facebookpagina.

 

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?