Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
zelfgemaakte Quingo sneeuwschuif voor de scootmobiel

De straat sneeuwvrij maken met een zelfgemaakte sneeuwschuiver van een scootmobiel? Daar hadden de Quingo-stagiaires Remco en Ries van de opleiding Zorgtechniek bij Gilde Opleidingen te Roermond, wel oren naar. Bekijk het filmpje en zie de stagiaires met de zelfgemaakte scootmobiel sneeuwschuif in actie.

Sneeuw ruimen met een scootmobiel

Door een Quingo scootmobiel om te bouwen tot sneeuwschuiver kan in no-time een flink pak sneeuw uit de weg worden geruimd. En dat is nu natuurlijk heel fijn. Want, door de extreme sneeuwval, stevige wind en een flinke koude periode van afgelopen week, ligt er her en der in Nederland nog een fors pak sneeuw. Gevolg? De wegen en stoepen zijn moeilijk begaanbaar. Voetgangers schuifelen voorzichtig over de gladde trottoirs, auto’s glibberen over de straat en fietsers zakken weg in de sneeuw.

Scootmobiel sneeuwschuiver in actie

In het volgende fimpje ziet u de Quingo-stagiaires Remco en Ries in actie. Zij laten zien hoe zij met de zelfgemaakte scootmobiel sneeuwschuiver de straat sneeuwvrij maken. Niet alleen bespaart het sneeuwruimen zo flink wat tijd, maar ook kost het nauwelijks fysieke kracht. En het fijne is natuurlijk dat zowel de entree als het buitenterrein van Quingo in Eindhoven zo weer goed bereikbaar is. En de Quingo-stagiaires? Die hadden natuurlijk dolle pret in de sneeuw.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?