Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Makkelijk verplaatsen met uw scootmobiel in Almere

Scootmobiel Almere

Almere is een heerlijke stad om in te wonen. U geniet er dagelijks van de rust en voor de grotere aankopen is het Stadshart altijd dichtbij. Natuurlijk wilt u zich door de stad ook makkelijk kunnen verplaatsen. Voor u is het dus belangrijk om met een betrouwbare scootmobiel Almere door te kunnen rijden.

Scootmobiel proefrit vanuit uw woning in Almere

Wellicht heeft u op de zoekterm ‘scootmobiel Almere’ gezocht. Het is dan niet zo gek, dat u bij deze pagina van Quingo scootmobielen bent uitgekomen. Door ons landelijke servicenetwerk is de expertise van Quingo altijd dichtbij. Dat begint al, wanneer u een vraag over Quingo scootmobielen heeft. U pakt dan gewoon de telefoon en belt gratis naar ons klanten contact centrum. Daar ligt een uitgebreide scootmobiel brochure voor u klaar en ook ons verkeersregels boekje met alle belangrijke scootmobiel regels. Daarnaast kunnen wij u onze gratis DVD van harte aanbevelen. Wilt u vervolgens een keer met een Quingo scootmobiel Almere gaan verkennen, dan brengen wij deze naar u toe vergezeld door onze scootmobiel adviseur. U maakt dan een proefrit in uw eigen omgeving en merkt direct welke voordelen een Quingo scootmobiel heeft.

Kleine draaicirkel en op 5 wielen

Zo is het goed om te weten dat alleen een Quingo scootmobiel 5 wielen heeft. Twee extra voorwielen zorgen voor actieve stabiliteit en worden hiertoe aangestuurd door onze gepatenteerde technologie. Trekt u met de scootmobiel Almere in, dan komt deze techniek u goed van pas. Daar waar een scootmobiel op 3 wielen nog wel eens de neiging tot omvallen vertoont, houden de 5 wielen van een Quingo scootmobiel u stevig rechtop. Bovendien stuurt een Quingo altijd scherp door de bocht. Met zijn draaicirkel evenaart hij bijna elke andere scootmobiel op 3 of 4 wielen. Gaat u er namelijk met een 4 wielige scootmobiel in Almere op uit, dan zullen de ruime bochten u verrassen. Met zo’n scootmobiel Almere doorkruisen, betekent dat u geregeld opnieuw de bochten in moet steken. In krappe winkelpaden loopt u al snel vast net als tussen de tafels en stoelen op een terras.

Altijd voldoende actieradius met uw Quingo scootmobiel in Almere

Door de verschillende delen van de stad, strekt Almere zich uit over een behoorlijk groot oppervlak. Om met de scootmobiel Almere zorgeloos door te rijden, heeft u een betrouwbare actieradius nodig. Bij Quingo zit u wat dat betreft goed. Afhankelijk van het model dat u kiest kan deze actieradius oplopen tot maar liefst 88 kilometer. Verplaatst u zich geregeld met de auto door de stad, dan wilt u de scootmobiel misschien graag in uw auto kunnen meenemen. U trekt dan met de scootmobiel Almere in nadat u de auto heeft geparkeerd. Bij Quingo staat de oplossing voor u klaar. Wij hebben hiervoor twee betrouwbare modellen in ons assortiment. De scootmobiel Quingo Air die volledig uitneembaar is en de revolutionaire scootmobiel Quingo Flyte die geheel zelfstandig uw auto in rijdt.

Het complete mobiliteitsconcept van Quingo scootmobielen

Niet alleen het bezit van de scootmobiel zelf is belangrijk. Bij Quingo scootmobielen zien wij dit veel breder. Ons uitgangspunt is een compleet concept van mobiliteit. Wanneer u regelmatig met de scootmobiel Almere intrekt, wilt u ook op ons kunnen terugvallen bij onderhoud en reparatie. Daar hebben wij voor gezorgd. Onze gecertificeerde scootmobiel monteurs zijn dagelijks bij onze klanten te vinden. Bij hen aan huis verzorgen zij het benodigde onderhoud en verrichten zij reparaties. Als gevolg van dit complete servicepakket bent u nooit onthand, als u met de scootmobiel Almere in wilt gaan.

Benieuwd naar informatie over onze nieuwste scootmobiel modellen of interesse in een vrijblijvende proefrit? Bel dan snel naar ons klanten contact centrum en bespreek uw wensen. Quingo is u graag van dienst!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?