Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Met de scootmobiel Amersfoort centrum bezoeken

Met de scootmobiel Amersfoort al winkelend verkennen? U kunt alle kanten uit wanneer u op een Quingo scootmobiel zit. Want een Quingo scootmobiel houdt u uitstekend in balans, ook wanneer u de oude bezienswaardigheden in het historische centrum passeert. Moet u hiervoor met uw scootmobiel eerst Soest of een andere plaats verlaten, dan is het fijn als u een demontabel of opvouwbaar model scootmobiel bezit. Ook hier is Quingo in gespecialiseerd. Neem eens een kijkje bij de Quingo Air scootmobiel of Quingo Flyte scootmobiel, wanneer u vanuit de randgemeenten geregeld met de scootmobiel Amersfoort centrum bezoekt.

Ons landelijk scootmobielen service netwerk

Veel berijders van een scootmobiel zoeken graag de service dicht bij huis. Lokale verkopers werken vaak op kleine schaal en verzorgen hierdoor het onderhoud en de reparaties niet altijd even professioneel. De zoekterm ‘Quingo Amersfoort’ brengt u op het juiste pad. U komt hierdoor bij ons terecht. Quingo’s scootmobielen netwerk is door heel Nederland en Vlaanderen professioneel georganiseerd en wij sturen dit centraal aan vanuit ons hoofdkantoor. Voor u betekent dit, dat u kunt rekenen op betrouwbare service, onderhoud en reparatie aan huis. Op elk moment dat dit nodig is.

Quingo scootmobielen komt werkelijk overal!

Niet alleen de zoekterm ‘scootmobiel Amersfoort’ levert u deze voordelen op. Ook wanneer u kiest voor ‘scootmobiel Nijkerk’, ‘scootmobiel Barneveld’ of ‘scootmobiel Woudenberg’, wordt u op het spoor gezet van ons aantrekkelijke scootmobielen aanbod en ons landelijke servicenetwerk. Quingo is graag vriend bij u aan huis. Onze scootmobiel adviseurs en monteurs bedienen u snel en professioneel. Dit begint al voordat u besluit om klant bij ons te worden. Zo kunt u bij gebleken interesse vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving afspreken. Met de scootmobiel Amersfoort verkennen, doet u dan in het bijzijn van onze scootmobiel adviseur. Met volle toewijding komt die bij u zo’n anderhalf uur voor een proefrit aan huis.

Wij bewaken uw mobiliteit

Besluit u inderdaad tot de aanschaf van een Quingo scootmobiel, dan zorgen wij ervoor dat met de scootmobiel Amersfoort verkennen voor u steeds een prettige bezigheid blijft. Voor het onderhoud komt onze gecertificeerde scootmobiel monteur graag op bezoek en ook bij noodzakelijke reparaties meldt deze monteur zich bij u aan de deur. Vanzelfsprekend geldt dit niet alleen voor de inwoners van Amersfoort. Ook wanneer u ons vond door ‘scootmobiel Het Woud’, ‘scootmobiel Leusden’ of ‘scootmobiel Zevenhuizen’ in te typen, kunt u rekenen op onze complete scootmobiel service.

Stabiel door het 5e wiel

Wanneer u dagelijks met uw Quingo scootmobiel Amersfoort of een omliggende gemeente intrekt, komt u ongetwijfeld de nodige obstakels tegen. Met de 5 wielen die elke Quingo heeft, kunt u die moeiteloos de baas. Een flinke stoeprand of beschadigd wegdek, vormen slechts een kleine hobbel tijdens een ontspannen rit. Dit is heel anders bij een scootmobiel die het met slechts 3 wielen moet doen. Bij plotselinge hobbels of andere oneffenheden, vallen deze in sommige gevallen zelfs om.

Scherp sturen en ruim zitten op uw scootmobiel Amersfoort

Met de Quingo scootmobiel Amersfoort centrum bezoeken, maakt het ook mogelijk om moeiteloos kleine winkeltjes en boetiekjes binnen te gaan. De wendbaarheid van een Quingo scootmobiel is erg groot. Vooral de uiterst scherpe draaicirkel maakt dit zichtbaar. Een scootmobiel op 4 wielen kan hier niet aan tippen. Dit is dan nog afgezien van het gebrek aan been- en voetruimte waarmee u te kampen heeft wanneer u op een 4-wieler zit.

Heeft de zoekterm ‘scootmobiel Amersfoort’ (of omliggende gemeente) u nieuwsgierig gemaakt, bel dan gratis met ons klantenteam en bel 0800 2020. Een heldere scootmobiel brochure ligt voor u klaar en u kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?