Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Met de veiligste scootmobiel Apeldoorn verkennen

Service en onderhoud van uw scootmobiel Apeldoorn

Op ontspannen wijze met uw scootmobiel Apeldoorn verkennen, is met een model uit het assortiment van Quingo heel goed mogelijk. Zorgeloos baant u zich een weg door het centrum en ook geniet u van uw tocht over de voetpaden en weggetjes die u buiten de binnenstad tegenkomt. De veiligheid waarvan u profiteert met uw 5 wiel scootmobiel, wordt ondersteund door de service en het onderhoud die Quingo in Apeldoorn biedt.

De Quingo scootmobiel monteurs komen overal

scootmobiel ook in ApeldoornMaar het kan heel goed zijn, dat uw scootmobiel Apeldoorn niet als thuisbasis heeft, maar bijvoorbeeld één van de omliggende steden of dorpen. Zo kunt u goedgehumeurd met uw scootmobiel plaatsen als Epe en Klarenbeek doorkruisen. De service van Quingo vormt hierbij steeds het sterke punt. Quingo is actief door heel Nederland. Voor service en onderhoud komen onze scootmobiel monteurs echt overal. Met uw Quingo scootmobiel Apeldoorn ingaan ligt dus altijd binnen handbereik, want onze scootmobiel monteur komt gerust ’s ochtends snel nog even een storing bij u verhelpen.

Proefrit in Twello, Ugchelen, Beekbergen, Teuge of Vaassen

Het team van Quingo biedt ook in het voortraject al service aan huis. Met een scootmobiel een plaats als Twello verkennen, kunt u bijvoorbeeld doen tijdens een proefrit in uw eigen omgeving. Onze adviseur komt gezellig bij u aan huis en voordat u het weet ligt met uw scootmobiel Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen, Teuge of Vaassen geheel binnen uw bereik. Alle wegen en paden in uw omgeving liggen immers voor u open tijdens de proefrit in het bijzijn van onze scootmobiel adviseur.

Met 5 wielen nooit meer omvallen

Veiligheid staat bij Quingo hoog in het vaandel. Met uw scootmobiel Apeldoorn of een omliggende gemeente verkennen, gebeurt zonder omvallen dankzij het 5 wiel systeem van Quingo. Wanneer u tijdens uw eerste proefrit met de scootmobiel plaatsen als Teuge, Ugchelen, Vaassen of Klarenbeek verkent, zult u versteld staan van het gemak waarmee u de bochten neemt. Dit voelt heel anders aan dan bij een model met 3 of 4 wielen. Ook met onze opvouwbare of demontabele scootmobiel Apeldoorn of omliggende plaats verkennen, is mogelijk. Hierbij zult u versteld staan van de technologische voorsprong die de scootmobiel modellen van Quingo hebben.

De zoekterm scootmobiel Apeldoorn leidt naar Quingo

Gebruikt u dus de zoekterm ‘scootmobiel Apeldoorn’ in uw zoektocht naar een betrouwbare scootmobiel, dan is het goed om te weten dat onze medewerkers elke dag op pad gaan voor het bieden van service en onderhoud bij de klanten thuis. Zo bent u altijd verzekerd van de gewenste mobiliteit, want Quingo laat haar klanten geen moment in de steek!

Meer informatie of een brochure ontvangen? Bel 0800 – 2020 gewoon even gratis met ons klanten contact centrum!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?