Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel Belgie

Enthousiaste gebruikers van Quingo

Gaat de Quingo scootmobiel België ook veroveren? Wij vertrouwen erop dat dit moet lukken. Na al het enthousiasme dat wij in Nederland hebben ontmoet, verwachten wij dat ook onze gebruikers in België enthousiast zullen zijn.

Veiligheid door 5 wielen

Quingo scootmobielen is dan ook niet zomaar een merk. De Quingo scootmobiel op 5 wielen is zijn tijd ver vooruit. Hij brengt een nieuw stuk veiligheid op het voetpad, het fietspad en op de weg. Omvallen behoort tot het verleden, iets wat met een 3-wieler nog vrij regelmatig gebeurt. Het is één van de redenen waarom wij denken dat de Quingo scootmobiel België ook snel zal veroveren.

De kortste draaicirkel

Maar niet alleen de veiligheid in de bochten is groot, ook de wendbaarheid is bijzonder goed. U neemt de bocht met het grote wiel middenvoor, terwijl de wielen links- en rechtsvoor zorgen voor actieve steun. Het resultaat is een draaicirkel waarmee de Quingo scootmobiel elke 4-wieler evenaart. Aangezien onze scootmobiel België ook met deze kwaliteit als enige verrast, hebben wij er alle vertrouwen in.

Nieuwe website: Quingo.be

Natuurlijk is de Quingo scootmobiel in België niet nieuw. Wij brachten al diverse scootmobiel modellen succesvol op de weg. Nieuw bij onze wens om met de Quingo scootmobiel België op ruimere schaal te betreden, is de website Quingo.be die wij voor u als Belgische bezoeker zijn gestart. Hiermee kunnen wij de Belgische klant eenvoudiger bedienen en onze informatie verder toespitsen op de Belgische markt.

Het gratis servicenummer voor België

Naast prachtige 5-wiel scootmobielen van formaat, brengen wij ook onze veelgeprezen service met ons mee. Wij kunnen hier gelijk ons nieuwe servicenummer noemen. Belt u gratis 0800-16200, dan krijgt u direct een medewerker van ons klanten contact centrum aan de lijn. Elke vraag die op Quingo scootmobiel België betrekking heeft, wordt door deze medewerker vlot van een juist antwoord voorzien. Op vriendelijke wijze en zeer nauwgezet, zoals u van ons gewend bent.

Landelijk dekkend servicepakket

Nu Quingo’s scootmobiel België uitdrukkelijk binnentrekt, neemt hij uiteraard het volledige servicepakket met zich mee. Bedenkt u zich eens welke voordelen dit biedt. Al voordat u besluit om klant van ons te worden, kunt u vrijblijvend onze scootmobiel adviseur uitnodigen voor een proefrit aan huis. Leidt dit tot een scootmobiel kopen en wordt u onze klant, dan komt onze gecertificeerde Quingo monteur voor onderhoud bij u aan huis. Ook wanneer er reparaties nodig zijn, meldt onze monteur zich bij u aan de voordeur. Scootmobiel België en het merk Quingo zullen al gauw kunnen worden gezien als elkaars synoniem. Quingo bevindt zich immers door haar uitgebreide servicepakket overal in het land. Hierdoor maakt het voor levering, service en onderhoud niet uit waar u woont. Ziet u zich al rijden met een Quingo scootmobiel door de binnenstad van Gent, of tijdens een zomerse dag over de boulevard van Blankenberge? Een dergelijk uitstapje wordt op ontspannen wijze mogelijk met uw nieuwe Quingo scootmobiel!

Ook snel ons nieuwe servicenummer uitproberen? Bel gratis 0800-16200 en vraag onze medewerkers met welke kwaliteiten de Quingo scootmobiel België kan veroveren. U kunt ook vrijblijvend een proefrit afspreken in uw eigen omgeving!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?