Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Al genietend met uw scootmobiel door Breda rijden

Scootmobiel Breda

De gezelligste binnenstad van Noord-Brabant vind je in Breda. Op de Grote markt is het altijd goed toeven met de blik gericht op de prachtige Onze Lieve Vrouwekerk. Wie met een scootmobiel Breda doorkruist geniet van de gemoedelijke sfeer. Natuurlijk is dit genieten aan een belangrijke voorwaarde gebonden: de scootmobiel waardoor u door Breda rijdt moet wel betrouwbaar zijn.

5 wielen met actieve stabiliteit

Gaat u met een Quingo scootmobiel Breda in, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Oneffenheden in het wegdek, krappe bochten in de binnenstad of nauwe doorgangen op de terrasjes; met een Quingo scootmobiel bent u ze allemaal de baas. In tegenstelling tot scootmobielen van een ander merk beschikt de Quingo scootmobiel over extra stabiliteit. Hij is daartoe uitgerust met 5 wielen. Twee extra wielen aan de voorkant houden de Quingo scootmobiel voortdurend in balans. Omvallen zoals met een 3 wieler nog weleens gebeurt, zal u met een Quingo scootmobiel niet overkomen. Wie met een Quingo scootmobiel Breda door rijdt, kan hier in alle rust op vertrouwen.

Ergonomische zithouding van Quingo scootmobielen

Maar er is meer dat een ritje door de stad zo ontspannen maakt. Wanneer u met de scootmobiel Breda in trekt, bent u al gauw een tijdje onderweg. Als geen ander weet u natuurlijk dat rondrijden door de stad soms best vermoeiend kan zijn. Vaak hangt dit samen met de ergonomie van het vervoermiddel dat u gebruikt. Een kleine auto met krappe stoelen maakt de berijder veel eerder moe. Zo is het ook met een bescheiden scootmobiel waarop u in een eenvoudig stoeltje zit. Wie met een Quingo scootmobiel Breda intrekt, heeft zulke zorgen niet. Elke Quingo scootmobiel is uitgerust met een doordachte fauteuil, waarin u ontspannen rechtop zit. Natuurlijk hebben de ontwerpers van Quingo scootmobielen ook aan uw benen gedacht. U plaatst de voeten schuin naar voren, zodat uw zithouding het minst belastend is voor uw rug.

De scherpe draaicirkel en wendbaarheid van een Quingo scootmobiel

Hier valt direct een eigenaardigheid op die we bij een scootmobiel op 4 wielen aantreffen. Op zo’n 4 wielig model staan uw benen direct voor de stoel recht naar beneden. Door de twee grote voorwielen op dit model, passen op die plaats uw voeten niet meer. U kunt uw benen dus niet schuin naar voren plaatsen. Rijdt u met een 4 wielige scootmobiel Breda door, dan wordt u hierdoor veel sneller moe. Uw zithouding is immers tamelijk geforceerd. Na verloop van tijd geniet u hierdoor veel minder van uw uitstapje. Tel daar de veel te ruime draaicirkel bij op die bij een 4 wieler hoort en u begrijpt dat u met een 4 wielig scootmobiel model niets te zoeken heeft op een gezellig terras. Daar rijdt u al snel de stoelen omver door de gebrekkige wendbaarheid die u met een 4 wieler heeft. Bezoekt u daarentegen op een zonnige dag met een Quingo scootmobiel Breda centrum, dan zult u verstelt staan van de scherpe draaicirkel en de wendbaarheid. Het rijden op een Quingo scootmobiel beperkt uw bewegingsvrijheid absoluut niet.

Geen zorgen over de actieradius bij een Quingo scootmobiel

Naast ergonomie en stabiliteit telt natuurlijk ook de actieradius. Daarover hoeft u zich bij Quingo absoluut geen zorgen te maken. Rijdt u met de scootmobiel Breda door, dan is uw accu nog lang niet leeg. Kiest u voor een wat duurder model Quingo, dan kunt u zelfs tot 48 of 88 kilometer vooruit. Bij Quingo zijn wij ons bewust van het belang van persoonlijke mobiliteit. Wij hebben hiervoor een hoogwaardig serviceteam dat door het hele land heen actief is. Onze scootmobiel monteurs verrichten onderhoud aan huis en ook bij storingen weten zij feilloos uw voordeur te vinden. Stuurt u de scootmobiel Breda door en krijgt u een keer pech, dan profiteert u ten volle van onze samenwerking met de ANWB. De pechhulp van deze organisatie zorgt dat u snel weer verder kunt rijden.

Klantenteam op gratis telefoonnummer

Misschien resten er bij u nog enkele vragen of wilt u gewoon meer weten over de Quingo scootmobiel. Hiervoor kunt u direct ons klantenteam bellen dat op het gratis telefoonnummer voor u klaar zit. De medewerker die u hier spreekt stuurt u graag een inzichtelijke brochure toe als u dit wenst. Ook kan gelijk een vrijblijvende afspraak worden gemaakt voor een proefrit aan huis.

Onbezorgd genieten als u met de scootmobiel Breda doorkruist? Bel snel naar Quingo!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?