Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

rondrijden met de scootmobiel in Enschede

Heeft de Quingo scootmobiel Enschede al bereikt? Jazeker, ook in Enschede wonen tevreden klanten van ons. Zij rijden dagelijks met hun scootmobiel door de stad en genieten van het comfort en de stabiliteit waar Quingo zo bekend om staat. Geen hobbelig wegdek weerhoudt hen ervan om enthousiast uit rijden te gaan. Ook stoepranden deren hen niet. Rijden onze klanten met hun scootmobiel in Enschede rond, dan is hun actieradius altijd voldoende om op eigen kracht gewoon weer thuis te komen.

Altijd scootmobiel service aan huis in Enschede

Wat heeft Quingo Enschede u te bieden? In de eerste plaats een enorm stuk innovativiteit. Onze scootmobielen liggen technisch een enorm stuk voor op andere modellen die op 3 of 4 wielen rijden. Als een Quingo scootmobiel Enschede als woonplaats krijgt, is hij verzekerd van service en onderhoud aan huis. Na een belletje naar ons klanten contact centrum door de berijder, meldt onze gecertificeerde monteur zich aan de voordeur. Dichter bij huis kan Quingo niet zijn! Onze klanten worden altijd goed en snel geholpen. Ze hoeven voor hun scootmobiel in Enschede hun eigen voordeur uit.

Met een uitneembare of opvouwbare Quingo op pad

Met de Quingo scootmobiel uit Enschede vertrekken kan ook. U kunt dit rijdend doen als het een niet al te grote afstand betreft. Heeft u echter voor de aanschaf van een uitneembare of opvouwbare Quingo gekozen, dan verplaatst u zich met auto en scootmobiel gemakkelijk door het hele land. Ga lekker met uw scootmobiel winkelen in een andere stad of ga bij vrienden op bezoek. Ook als u daar een keer pech onderweg krijgt is hulp altijd nabij. U kunt hierop vertrouwen door onze nauwe samenwerking met de ANWB. Werkt tijdens een uitstapje met uw scootmobiel in Enschede of in een andere plaats uw voertuig een keer niet, dan is de wegenwacht nabij.

Met 5 wielen heeft Quingo een grote voorsprong

Met de Quingo scootmobiel door Enschede rijden is genieten van stabiel rijcomfort. Met de actieve stabilisatie door zijn 5 wielen, heeft de Quingo op een model met slechts 3 wielen een flinke streep voor. Dit speelt vooral in scherpe bochten, waarin een 3 wieler nog weleens omvallen wil. Ook in vergelijking met een 4 wielige scootmobiel doet een Quingo in Enschede veel beter zijn werk. Een 4 wieler neemt zijn bochten immers veel te ruim en door de grote wielen aan de voorzijde is er geen plaats voor de voeten meer. De berijder wordt gedwongen in een geforceerde zit wanneer deze met de 4 wielige scootmobiel Enschede doorkruist.

Een compleet mobiliteitsconcept

Maar Quingo is meer dan een scootmobiel alleen. Als landelijke dealer verzorgen wij een compleet mobiliteitsconcept. Met serviceteams die uw scootmobiel in Enschede onderhouden en een klanten contact centrum waar u elke dag met uw vragen terecht kunt. Natuurlijk ligt er voor elke belangstellende een starterspakket klaar. Dit bestaat uit een handig hesje, een verkeersboekje en een DVD. Aanvragen brengt geen verplichtingen met zich mee, maar laat u vrijblijvend kennismaken met de wereld van de Quingo scootmobiel. Wilt u vanuit uw huis met een Quingo scootmobiel in Enschede een proefrit maken, dan is een belletje naar ons klantenteam hiervoor voldoende. Bellen is gratis en elke proefrit is geheel vrijblijvend. Wij horen graag van u!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?