Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Tevreden en trots op uw Quingo scootmobiel

Quingo scootmobielen rijden overal in Nederland rond. Het hoge serviceniveau van onze organisatie garandeert onderhoud op elke plek. Heeft uw scootmobiel Friesland als thuisbasis, dan heeft u veel geluk. De rust en vrijheid in deze mooie provincie is overal duidelijk voelbaar. Woont u in een dorp of in een iets grotere gemeente, dan helpt de Quingo scootmobiel u bij uw dagelijkse bezigheden. Maar ook als de scootmobiel Leeuwarden als thuisbasis heeft, rijdt u er trots mee door het centrum rond.

‘Scootmobiel Friesland’ is zoekterm voor de hele provincie

Een scootmobiel houdt u mobiel wanneer zelfstandig lopen niet meer makkelijk gaat. Of een Quingo scootmobiel Friesland nu als thuisbasis heeft of een andere provincie, service aan huis is altijd gegarandeerd. Stel dat u met de scootmobiel Drachten centrum wilt gaan bezoeken, dan is dat geen enkel probleem. Is er onverhoopt eerst een reparatie nodig, dan hoeft u bij Quingo slechts het klanten contact centrum te bellen. Het klantenteam stuurt zo snel mogelijk één van onze gecertificeerde scootmobiel monteurs, die overal in Friesland uw voordeur weet te vinden. Door ons hoge serviceniveau is de zoekterm ‘scootmobiel Friesland’ een zoekterm geworden die voor alle inwoners van de provincie naar Quingo scootmobielen leidt.

Comfort en stabiliteit op 5 wielen

Misschien schaft u vooral een scootmobiel aan om op elk moment van de dag in uw woonplaats de winkels en andere voorzieningen te kunnen bezoeken. Met de scootmobiel Heerenveen centrum ingaan of met de scootmobiel Franeker centrum bezoeken; het verschaft u steeds opnieuw plezier, omdat u met een Quingo scootmobiel geniet van comfort en stabiliteit. We leggen dit graag even uit: Als enig scootmobiel merk heeft een Quingo 5 wielen. Met de scootmobiel Friesland intrekken, zal dus steeds zonder omvallen gaan. Met ‘Friesland intrekken’ bedoelen we natuurlijk elke stad en elk dorp waar u zich bevindt. Gaat u hier een flinke stoeprand af of wordt u verrast door een stevige oneffenheid, dan valt een Quingo scootmobiel niet om. Vergelijkt u dat eens met een scootmobiel op slechts 3 wielen!

Misschien de opvouwbare of demontabele Quingo scootmobiel

Kiest u voor onze opvallend innovatieve Quingo Flyte scootmobiel, dan kunt u echt met uw scootmobiel Friesland als geheel doorkruisen. Deze Quingo scootmobiel is opvouwbaar en rijdt zelfstandig uw auto in. Zo komt u met gemak in elk dorp en elke stad. Met de scootmobiel Bolsward bezoeken vormt geen enkel probleem. Ook met de scootmobiel Dokkum ontdekken of misschien Kollum of Appelscha, is een leuke belevenis. De Quingo Flyte scootmobiel rijdt op elke plek moeiteloos uw auto uit. Natuurlijk is ook onze demontabele Quingo scootmobiel ervoor gemaakt om met de scootmobiel Friesland te doorkruisen. Ons demontabele scootmobiel model draagt de luchtige naam Quingo Air. Of u nu met deze scootmobiel Leeuwarden doorrijdt of met de scootmobiel Drachten of Heerenveen aandoet, overal voelt hij zich thuis en vervoert hij u met het aangename comfort dat voor Quingo scootmobielen zo kenmerkend is.

Quingo scootmobielen verslaat elke 4 wieler

Vanaf uw Quingo scootmobiel Friesland stad voor stad ontdekken, geeft een heerlijk vrij gevoel. Vooral het zitcomfort van een Quingo scootmobiel zult u weten te waarderen. Elke uitvoering van ons 5 wielig scootmobiel merk staat immers bol van ergonomie. U plaatst uw voeten op stevige voetsteunen boven de voorwielen links en rechts. Zo zit u heerlijk en wordt u niet zo gauw moe. Heel anders dan bij een 4 wiel scootmobiel model, want daarop is de beenhouding erg slecht. Ook de bochten neemt u met een Quingo scootmobiel scherp, overal waar u met uw scootmobiel Friesland bezoekt. Met een 4 wieler is zoiets niet goed mogelijk, want zijn grote draaicirkel tast uw wendbaarheid aan en laat u in winkels al gauw de spulletjes omrijden.

Bent u ook benieuwd naar Quingo’s scootmobiel service, comfort en stabiliteit voordat u een scootmobiel kopen gaat? Bel gratis ons klanten contact centrum en vraag naar de scootmobiel brochure. Ook kunt u hier vrijblijvend een proefrit in uw eigen omgeving afspreken! Bel gratis 0800 20 20.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?