Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel service aan huis van Groningen tot Maastricht

Scootmobiel Groningen

Quingo beschikt over een servicenetwerk door het hele land. Ook Groningen is een stad die de Quingo scootmobiel adviseur geregeld aandoet. Tijdens een vrijblijvende proefrit aan huis wordt in die gevallen op gemoedelijke wijze met de scootmobiel Groningen verkend. Want dat is de kracht van de Quingo organisatie: alles wat onze klanten nodig hebben verzorgen wij aan huis.

Quingo scootmobielen hebben een grote actieradius

Wanneer u met de scootmobiel Groningen aan het doorkruisen bent, merkt u hoe groot de afstanden soms zijn. Groningen is een uitgebreide stad, dus voor ritten door de stad heeft u een scootmobiel in Groningen nodig met een flinke actieradius. Gelukkig zijn alle scootmobielen van Quingo met sterke accu’s uitgerust. Bovendien bestaat in enkele gevallen de optie om de reikwijdte van uw scootmobiel aanzienlijk te vergroten. Wie met de scootmobiel Groningen doorkruist, woont misschien zelf ook in deze mooie stad. Maar ook vanuit de plaatsen in de omgeving komt u er met een Quingo scootmobiel heel gemakkelijk terecht. Vooral wanneer u kiest voor één van onze drie topmodellen, de scootmobiel Quingo Plus, scootmobiel Quingo Vitess of scootmobiel Quingo Toura. Een actieradius van 48 of 88 kilometer houdt u dan moeiteloos en in volle vaart op de weg.

Uw Quingo scootmobiel eenvoudig in de auto meenemen

De stad Groningen en omgeving vormen een uitgestrekt gebied. Het kan daarom best zo zijn dat u de scootmobiel liever in de auto meeneemt. Na het parkeren in de stad rijdt u vervolgens luxueus met de scootmobiel Groningen centrum binnen. Bij Quingo bieden wij u twee modellen aan die eenvoudig met de auto kunnen worden meegenomen. Het gaat om de scootmobiel Quingo Air die demontabel is en de scootmobiel Quingo Flyte die op revolutionaire wijze zelfstandig uw auto inrijdt. Beide scootmobiel modellen bieden een absolute garantie voor mobiliteit. Bovendien zijn ze zeer stabiel en comfortabel, net als de andere scootmobielen uit onze modellenlijn. Met zo’n scootmobiel Groningen ingaan, is een feest voor iedereen die af en toe gewoon even de stad in wil.

Stabiliteit van 5 wielen

Hoewel de stad Groningen mooi en ruim is vormgegeven, zijn er in de stad ook genoeg oneffenheden te vinden. Zulke oneffenheden vragen om een betrouwbare stabiliteit. Stoepranden, drempels bij winkels en het plaveisel langs de gracht, vereisen een scootmobiel die niet omvalt bij het nemen van zo’n hindernis. Quingo scootmobielen zijn als enige uitgerust met 5 wielen. Wanneer u met de scootmobiel Groningen doorrijdt, bieden zij verreweg de beste stabiliteit. Omvallen met de scootmobiel zoals op 3 wielen nog wel eens gebeurt, is er bij de Quingo scootmobiel gewoonweg niet bij. Bovendien is bij het ontwerp van de Quingo diepgaand nagedacht over een juiste ergonomische zit. Elke Quingo scootmobiel beschikt hierdoor over een doordachte fauteuil en biedt ook voldoende plaats aan de voeten.

Kies voor Ergonomische zit en scherpe draaicirkel

De verschillen met een 4 wielig model worden ook direct duidelijk. Zo moeten de voeten bij een 4 wieler worden opgepropt voor de stoel, omdat aan de voorzijde van de scootmobiel geen ruimte is. Hier zitten immers twee grote voorwielen. Rijdt u met een 4 wielige scootmobiel Groningen door, dan zult u ook steeds erg ruim door de bochten gaan. Dit is een groot verschil met de praktische Quingo scootmobiel, die bij het sturen uitblinkt door zijn scherpe draaicirkel. Een direct gevolg van het centrale middenwiel aan de voorzijde, dat bij het sturen door de bocht een hoofdrol vervult. U zult niet verbaasd zijn dat het onze vaste overtuiging is dat u met een Quingo scootmobiel Groningen het veiligst en meest comfortabel kunt doorkruisen.

Klanten contact centrum voor al uw wensen

Maak gebruik van de service die Quingo scootmobielen u biedt. Dit begint al met een telefoontje naar ons klantenteam. De medewerkers van dit team zitten speciaal voor u klaar op het klanten contact centrum in onze hoofdvestiging. Wilt u op proef met de scootmobiel Groningen verkennen, dan kan dit met hen geheel vrijblijvend worden afgesproken. De scootmobiel adviseur van Quingo komt naar u toe en brengt de scootmobiel die u op het oog heeft met zich mee. Om u vooraf op de scootmobiel modellen te oriënteren ligt een gratis scootmobiel brochure voor u klaar. Vraag hem aan en maak kennis met onze modellenlijn. Wie weet, rijdt u binnenkort ook met een Quingo scootmobiel Groningen door.

Nieuwsgierig geworden? Pak dan direct de telefoon en bel ons gratis informatienummer!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?