Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Lekker shoppen met uw scootmobiel in de binnenstad Helmond

Historisch Helmond heeft een erg gezellig centrum. Wanneer u met de scootmobiel Helmond centrum aandoet, beleeft u altijd weer iets leuks. Misschien neemt u gezellig plaats op een terras, maar ook het winkelaanbod in de binnenstad is bijzonder goed. Natuurlijk hoeft u niet in Helmond zelf te wonen, wanneer u naar het centrum gaat. Ook als u bijvoorbeeld ’s ochtends met uw scootmobiel een plaats als Deurne verlaat, kunt u zich verheugen op een vrolijk bezoek aan de Helmondse binnenstad.

Met uw scootmobiel van cultuur in Helmond genieten

Verlaat u Deurne om met uw scootmobiel Helmond te verkennen, dan leent een opvouwbare of demontabele scootmobiel zich hiervoor het best. Bij Quingo kunt u ze allebei vinden, respectievelijk als Quingo Flyte en als Quingo Air2. De regiofunctie van Helmond is onmiskenbaar aanwezig. Heeft uw scootmobiel in plaats van Helmond Ommel, Lierop of Mierlo als thuisbasis, dan zult u vermoedelijk geregeld met uw scootmobiel Helmond bezoeken. U winkelt er voor allerlei praktische zaken, maar bezoekt er misschien ook de bibliotheek, een voorstelling in theater Speelhuis of een film bij bioscoop Pathé.

De zekerheid van 5 wielen

Om met een betrouwbare scootmobiel Helmond te kunnen bezoeken, komt u al gauw bij Quingo uit. Als enige scootmobiel op 5 wielen, biedt deze scootmobiel in de stad de vereiste stabiliteit. Die is bij een scootmobiel op 3 wielen veel minder gegarandeerd. De kans op omvallen is bij 3 wielen zelfs tamelijk groot. Lastige stoepranden en verborgen richels brengen uw stabiliteit al snel in gevaar. U ziet ze niet altijd op tijd aankomen. In een groot centrum als dat van Helmond, is het overzicht immers heel anders dan wanneer u bijvoorbeeld met uw scootmobiel het centrum van Nuenen of Gerwen centrum bezoekt.

Scherpe draaicirkel, goede ergonomie

Bij Quingo zitten 3 van de 5 wielen aan de voorkant van uw scootmobiel. Links en rechts zorgen hier twee wielen actief voor de stabiliteit, terwijl het centrale middenwiel daadwerkelijk stuurt. Gaat u met uw scootmobiel Helmond in, dan redt u zich heel gemakkelijk in krappe winkels en knusse boetiekjes. De scherpe draaicirkel die de Quingo heeft, geeft u steeds een ruime voorsprong op een scootmobiel met 4 wielen. Bovendien zit u ergonomisch, want uw voeten hebben veel meer ruimte tijdens de rit. Met de Quingo scootmobiel Helmond verkennen, is genieten van een ontspannen uitje.

Zoekwoorden die naar Quingo leiden

Zoekt u voor uw uitstapjes de veiligste en meest comfortabele scootmobiel? Dan leidt een zoekwoorden combinatie als ‘scootmobiel Helmond’ u moeiteloos naar het juiste adres. Bij Quingo zit in het klanten contact centrum een team van deskundige medewerkers voor u klaar. U belt er gratis naartoe voor een brochure. Direct een vrijblijvende proefrit afspreken kan hier ook. Dit biedt u de mogelijkheid om op proef met een Quingo scootmobiel Helmond alvast eens verkennen. Uiteraard onder begeleiding van onze scootmobiel adviseur die daar al gauw zo’n anderhalf uur voor uittrekt. Is uw interesse voor Quingo scootmobiel Helmond is gewekt? Neem dan snel telefonisch contact met ons op en vraag een brochure aan of een proefrit in uw eigen omgeving en bel gratis 0800 20 20

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?