Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Graag een betrouwbare scootmobiel in Nijmegen

Scootmobiel Nijmegen

Woont u in de oudste stad van Nederland, dan woont u in het prachtige Nijmegen. Een stad met een flink inwonertal en vele oude gebouwen. Wie met de scootmobiel Nijmegen door rijdt, komt in allerlei verkeerssituaties terecht. Bovendien wisselen klinkerbestrating, asfalt, nauwe straatjes en krappe steegjes elkaar af. Natuurlijk kan in het centrum van Nijmegen heerlijk worden geshopt. Om u op een prettige wijze door de stad te verplaatsen, is een betrouwbare scootmobiel in Nijmegen zeker gewenst.

Quingo één brok stabiliteit op 5 wielen

Als merkdealer van Quingo scootmobielen bevelen wij u onze modellen van harte aan. Met een Quingo scootmobiel Nijmegen doorkruisen, levert een aangename ervaring op. Een Quingo scootmobiel is één brok stabiliteit door de twee extra voorwielen die deze scootmobiel heeft. Quingo is de enige fabrikant die zijn scootmobielen op 5 wielen bouwt. Luxe en comfort lopen binnen onze modellenlijn geleidelijk op. Wij zullen hier alvast de scootmobiel modellen bij u introduceren. Aan u laten wij de keuze met welke Quingo scootmobiel Nijmegen uiteindelijk door u wordt doorkruist.

De demontabele scootmobiel Quingo Air

De scootmobiel Quingo Air is al direct een heel praktisch scootmobiel model. Deze Quingo scootmobiel kan geheel uit elkaar worden genomen. U neemt hem dus gemakkelijk mee in de auto. Dit is vooral handig, wanneer u net buiten de stad Nijmegen woont. Heeft u de auto met uw scootmobiel Quingo Air in de stad geparkeerd, dan rijdt u vervolgens met uw demontabele Quingo scootmobiel Nijmegen centrum in.

De opvouwbare scootmobiel Quingo Flyte is revolutionair

Een wonder op wielen is de scootmobiel Quingo Flyte. Deze opvouwbare scootmobiel is absoluut revolutionair. Met een speciale oprijplaat, die wordt bijgeleverd, rijdt deze scootmobiel geheel zelfstandig uw auto in. Met de Quingo Flyte scootmobiel Nijmegen verkennen, doet u volledig op uw gemak. Dit komt door de ruime actieradius die 37 kilometer groot is en optioneel zelfs kan worden uitgebreid tot 54 kilometer. De scootmobiel Quingo Flyte is ook om een andere reden revolutionair. Dankzij zijn compactheid in opgevouwen toestand past hij in de kleinste auto. Bovendien hoeft uw auto niet te worden aangepast.

Uitstekende zithouding en actieradius van de Quingo Classic

Maar u kunt ook met de Quingo Classic scootmobiel Nijmegen bezoeken. Gewoon vanuit uw huis met de zekerheid van 37 kilometer actieradius. Ook als de rit lang duurt wordt u op deze Quingo niet snel moe. Dit is te danken aan het comfort van de ergonomisch gevormde fauteuil. Ook de zithouding is correct, want u kunt de benen schuin naar voren toe plaatsen. Een voordeel dat een scootmobiel op 4 wielen bijvoorbeeld niet heeft. Op zo’n scootmobiel zitten immers de twee grote voorwielen in de weg.

Stabiel door de krapste bochten met uw scootmobiel in Nijmegen

Een voordeel dat voor elke Quingo scootmobiel geldt, is de kleine draaicirkel die hij heeft. Wanneer u met een Quingo scootmobiel Nijmegen in gaat, komt u niet vast te zitten in krappe paden in de winkels of tussen de stellingen in de bibliotheek. Een heel verschil met een scootmobiel op 4 wielen, waarmee de berijder vaak grote moeite in krappe bochten heeft. Ook de stabiliteit van een Quingo scootmobiel is superieur. Waar de berijder van een 3 wielig model nog wel eens omvalt, behoort zulk onheil bij een Quingo scootmobiel al lang tot de verleden tijd.

Actieradius 88 kilometer op ons meest luxe scootmobiel model

Een nog luxere keuze is de scootmobiel Quingo Plus. De fauteuil op dit model is nog beter gevormd en de actieradius is met 48 kilometer bijzonder ruim te noemen. Verblijft u graag langdurig in de stad, dan kunt u met deze scootmobiel Nijmegen urenlang in alle rust verkennen. Nog luxer gaat u door het leven op de scootmobiel Quingo Vitess of de scootmobiel Quingo Toura. Twee topmodellen uit ons assortiment, waarbij de uiterst luxe scootmobiel Toura zelfs een actieradius bezit van 88 kilometer. Tel daar de topsnelheid van 17 kilometer per uur bij op en u weet dat u op de Quingo Toura scootmobiel in alle opzichten het beste zit.

Scootmobiel service aan huis in Nijmegen

Maar niet alleen de kwaliteit van onze scootmobielen laten u zorgeloos met de scootmobiel Nijmegen doorkruisen. Ook onze scootmobiel service aan huis draagt bij aan uw persoonlijke mobiliteit. Quingo medewerkers zijn doorlopend in het hele land actief om bij de klant thuis onderhoud en reparaties te verzorgen. Ook de eerste vrijblijvende proefrit wordt altijd gemaakt in uw eigen omgeving.

Heeft het voorgaande u nieuwsgierig gemaakt? Vraag dan gerust onze goed verzorgde scootmobiel brochure aan. Bel ons gratis nummer en leg contact met ons klantenteam. U kunt hier ook vrijblijvend een proefrit afspreken in uw eigen omgeving. Zo kunt u met een Quingo scootmobiel Nijmegen alvast een klein stukje verkennen!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?