Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel Rijnmond

Met de scootmobiel op stap in Rijnmond

Met de scootmobiel Rijnmond verkennen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. We hebben het immers over een heel groot gebied waar u vast niet dagelijks doorheen zult rijden. Toch zal het niet gauw aan de actieradius van uw Quingo liggen, als u op een zonnige dag met de scootmobiel Rijnmond aan een uitgebreid onderzoek onderwerpt.

Begin eens bij Rotterdam

Wilt u met de scootmobiel Rotterdam centrum verkennen, dan levert dit een mooie dag op waarin u veel geniet. U pakt gezellig een terrasje en rijdt met gepaste snelheid over de Coolsingel of Lijnbaan. Ook de markthal op de Blaak vormt een aantrekkelijk doel voor uw bezoek. Met de scootmobiel Rijnmond verkennen leidt in het centrum van Rotterdam dus tot veel plezier. Maar hoe zou het zijn als u met de scootmobiel een plaats als Dordrecht verkent tijdens een vrolijke omgevingstrip? Ook hier kunt u een dag lang heerlijk genieten. Vooral ook vanwege de gezellige historische bouw die deze stad zo kenmerkt.

Neem in Dordrecht de watertaxi

Nu u toch met de scootmobiel Rijnmond verkent, is een leuke boottrip zeker geen slecht idee. Het wordt hoog tijd voor de Waterbus, die volgens dienstregeling vanuit Dordrecht richting Rotterdam vertrekt. Zeker op een dag waarop u veel tijd over heeft, kunt u de Waterbus tijdens deze tocht meerdere keren verlaten. U kunt dan met de scootmobiel Papendrecht verkennen of met de scootmobiel Hendrik Ido Ambacht aandoen. Dankzij de sterke combinatie van watertaxi en veilige scootmobiel, bepaalt u in volledige vrijheid waar u wilt gaan en staan. Rijdt u op een Quingo scootmobiel Rijnmond rond, dan is de dag extra veilig door de gewaarborgde stabiliteit.

Nooit moe dankzij de ergonomische zithouding

Gelukkig wordt u op een Quingo scootmobiel ook niet snel moe. Dat is het gevolg van de uitgedachte ergonomische zit. Geen 4-wieler doet hem dit na, want op zo’n model kunt u de voeten veel moeilijker kwijt. Vertrok u goed op tijd, dan verlaat u de watertaxi ook bij de volgende stop. Nu ligt met uw scootmobiel Alblasserdam aan uw voeten. Uw tocht met de scootmobiel Rijnmond door, brengt u hier weer in een compleet andere stemming. De rust en de ruimte maken u blij.

Quingo in uw eigen woonplaats

Maar misschien kijkt u er helemaal niet naar uit om met uw scootmobiel Rijnmond volledig door te gaan. Liever blijft u in uw eigen woonplaats en zoekt daarvoor een goede scootmobiel. Door ons landelijk servicenetwerk met mobiele servicemonteurs, is Quingo overal aanwezig. U hoeft daarom enkel te zoeken op termen als ‘scootmobiel Vlaardingen’, ‘scootmobiel Schiedam’ of ‘scootmobiel Capelle aan den IJssel’ en u komt bij ons terecht. Bij Quingo zien wij de zoekterm ‘scootmobiel Rijnmond’ als een ruim begrip. Wij komen in de hele regio op afspraak bij u langs, omdat gehele Rijnmond in ons servicenetwerk zit. Ook vooraf helpen wij u om met de scootmobiel uw woonplaats te verkennen. Tijdens een vrijblijvende proefrit die u met onze adviseur in uw eigen omgeving kunt maken.

Nieuwsgierig geworden waar u Quingo scootmobielen in uw eigen woonplaats kunt kopen? Bel gratis ons klanten contact centrum via het telefoonnummer 0800 20 20 en laat u uitgebreid voorlichten. Wij hebben een mooie brochure voor u klaarliggen en u kunt elk moment een afspraak maken voor een proefrit in uw eigen omgeving!

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?