Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Scootmobiel Tilburg dichtbij, de beste

Scootmobiel TilburgDenk aan Quingo als u zoekt naar een scootmobiel in de omgeving van Tilburg. Quingo levert als enige in Nederland scootmobielen met 5 wielen.

Vanwege deze extra stabiliteit is voor een scootmobiel van Quingo geen bocht te scherp. Lees verder en laat Quingo u overtuigen. Quingo scootmobiel Tilburggeeft ook u veilige bewegingsvrijheid!

Gebruiksgemak van de Quingo scootmobiel Tilburg

Een Quingo scootmobiel Tilburg wordt aangepast aan uw lichaamshouding. Maar er wordt ook aan veiligheid gedacht. Zo is een scootmobiel van Quingo voorzien van een korte wielbasis en kleine draaicirkel. Hierdoor is de scootmobiel Tilburg zelfs in kleine ruimtes wendbaar. De scootmobiel Tilburg is leverbaar met een motor van 400 watt (12,8 km/u) of 650 watt (17 km/u). Kies zelf welke snelheid bij u past.

Een veilige scootmobiel Tilburg

Met een scootmobiel Tilburg van Quingo rijdt u veilig. Uitgebreide verlichting, een handremsysteem en veiligheidsgordel zijn slechts wat voorbeelden van gedegen veiligheidsvoorzieningen die Quingo op elke scootmobiel toepast. Stabiliteit wordt optimaal gegarandeerd door gebruik te maken van 5 wielen in combinatie met de toegepaste Quintell-technologie zorgt dit ervoor dat deze scootmobiel uiterst wendbaar is en een subliem zitvermogen bied

Informatie over scootmobiel Tilburg van Quingo?

Vraag bij Quingo informatie aan over een scootmobiel Tilburg. Of maak een afspraak met een adviseur van Quingo aan huis voor vrijblijvend advies. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?