Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Quingo scootmobielen biedt service door heel Nederland

Bent u woonachtig in Zaandam en op zoek naar een scootmobiel van topkwaliteit en hecht u grote waarde aan service? Dan bent u voor een scootmobiel Zaandam bij Quingo aan het juiste adres. Wij komen niet alleen graag bij u thuis voor een gratis proefrit en informatie, maar ook voor onderhoud & reparaties. Het maakt niet uit of u nu in Zaandam of elders in Nederland woonachtig woont de service monteurs van Quingo komen gewoon naar u toe.

Service staat hoog in het vaandel bij Quingo

scootmobiel ZaandamWij van Quingo hechten grote waarde aan kwaliteit en service. Wij willen dat onze klanten volledig tevreden zijn en altijd op ons kunnen rekenen. Wij begrijpen heel goed dat het maken van de juiste keuze scootmobiel niet een van de gemakkelijkste dingen is om te doen. Er zijn zoveel dingen waar u op moet letten bij het maken van een keuze en daarom staan onze adviseurs voor u klaar om u deskundig advies te geven. Onze scootmobiel adviseurs zijn heel vakkundig en kunnen u haarfijn uit leggen wat de verschillende mogelijkheden van de Quingo scootmobiel modellen zijn en wat de prijzen van onze 5-wiel scootmobielen zijn.

Heeft u al een scootmobiel en is deze toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Dan is het lastig om met uw scootmobiel in Zaandam bij ons langs te komen en daarom komen wij naar uw huis. Gemakkelijker en eenvoudiger kunnen wij het niet voor u maken.

Scootmobiel Zaandam of elders in Nederland

Quingo heeft scootmobielen, die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Zo zorgt het vijfde wiel voor nog meer stevigheid en stabiliteit, dan de 3-wiel scootmobielen. Als berijder van een Quingo scootmobiel is het gevaar van omvallen volledig geweken. Deze 5 wieler biedt veiligheid op elk soort wegdek.

Maar de 5-wiel scootmobiel van Quingo heeft nog veel meer te bieden en wel een zeer comfortabele zit, waardoor u altijd de juiste houding heeft. U wordt niet, zoals bij de 4-wieler het geval is, met uw benen in een ongemakkelijke stand gedrukt. Nee bij Quingo zijn de voetsteunen, net zo als het stuur, in hoogte verstelbaar, zodat de scootmobielen voor iedere lengte geschikt zijn. U kunt u benen lekker ontspannen naast het stuur neerzetten.

Daarnaast heeft de 5 wieler nog een voordeel ten opzichte van de 4-wiel scootmobielen. De draaicirkel is kleiner en hierdoor is de scootmobiel nog wendbaarder. Ideaal in kleine ruimtes en smalle gangpaden.

Maar Quingo heeft nog een ander voordeel. Wij komen bij de mensen zelf thuis. U hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Zo wordt het kopen van een scootmobiel Zaandam nog eenvoudiger. Maar natuurlijk hoeft u niet speciaal in Zaandam of omgeving te wonen om een Quingo scootmobiel te kunnen kopen. Het maakt helemaal niet uit waar u woont.

Wat heeft Quingo te bieden?

Als u bij Quingo een scootmobiel Zaandam koopt, dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de best prijs. Alle Quingo scootmobielen zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt het moederbedrijf het Vijfde Wiel een excellente service.

Bent u geïnteresseerd in een scootmobiel Zaandam van Quingo? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 0800 – 2020 of via het contactformulierdat u kunt vinden op onze website. Onze scootmobiel adviseur komt altijd vrijblijvend langs en een proefrit is vanzelfsprekend gratis.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?