Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Mevrouw Baller

Beluister deze pagina


Een mooie klantenfilm waarin mevrouw Baller vertelt dat de Quingo Toura2 scootmobiel met 5 wielen haar weer “benen geeft om naar buiten te gaan”.

Mevrouw Baller over de Quingo Toura2

Mevrouw Baller legt in het Quingo filmpje uit dat zij zeer bewust voor de Toura2 scootmobiel heeft gekozen. Omdat het een uiterst stabiele, robuuste en comfortabele 5-wiel scootmobiel is. Zowel geschikt om buiten de gebaande paden te rijden als voor de lange afstanden.

En nee, bang om ermee om te kukelen is mevrouw Baller niet. Eenvoudigweg omdat de 5 wielen zorgen voor een zeer stabiele wegligging. Daarnaast zit de robuuste Toura2 uiterst comfortabel en ook de draaicirkel is klein. Al met al is mevrouw Baller zeer content met de Quingo Toura2. Gedegen en een heuse aanrader voor anderen. Daarbij is zij zeer te spreken over de service die Quingo biedt.

Quingo-brochure of gratis thuisproefrit aanvragen

Bent u benieuwd wat een Quingo 5-wiel scootmobiel voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor de gratis Quingo-brochure. Of nog beter: Vraag een vrijblijvende proefrit in uw eigen woonomgeving aan. Bel ons gratis op: 0800-2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?