Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Beluister deze pagina


In deze klantenfilm volgt u mevrouw Werelds. Zij rijdt sinds enige tijd op een opvouwbare Quingo Flyte met 5 wielen. Zij is er reuze blij mee.

Mevrouw Werelds over de Quingo Flyte

Na een proefrit aan huis met de Quingo Flyte was mevrouw Werelds overtuigd. De 5-wiel scootmobiel voelde direct veilig en vertrouwd aan. Dit in tegenstelling tot een andere scootmobiel waarop zij reed. In het filmpje ziet u hoe gemakkelijk mevrouw Werelds rondrijdt met de zeer compacte 5-wiel Quingo Flyte. Zo rijdt zij moeiteloos stoepranden op en test de kleine draaicirkel zonder dat het ten koste gaat van de stabiliteit. Ook constateert mevrouw Wereld dat de opvouwbare Flyte zeer comfortabel is en haar een veilig gevoel geeft. Kortom, de uitneembare Quingo Flyte is een compact voertuig met alle pluspunten die een 5-wiel Quingo scootmobiel kenmerkt.

Gratis proefrit of Quingo-brochure aanvragen

Wilt u graag weten of de 5-wiel Quingo Flyte geschikt voor u is? Onze adviseurs bezoeken u graag thuis om uw persoonlijke wensen en behoeften te inventariseren. Want, wij bieden in heel Nederland service aan huis. Wilt u graag meer informatie? Onze gratis Quingo-brochure ontvangen? Een vrijblijvende proefrit maken in uw eigen omgeving? Bel ons nu gratis: 0800-2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?