Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Beluister deze pagina


Quingo Scootmobielen kenmerkt zich als stabiele, betrouwbare distributeur van scootmobielen in de Benelux.

Gestart als familiebedrijf, is de organisatie dankzij het innovatieve karakter in de branche scootmobielen genomineerd voor de Succes Awards 2014.

Stabiliteit is in de letterlijke zin des woords van toepassing bij Quingo, die met de bijzondere technologie ‘Quintell’ zorgt voor stabiliteit in alle voertuigen. De trots van dit bedrijf is de 5 wielen tellende scootmobiel, die er gegarandeerd voor zorgt dat de klant zich verantwoord in een scootmobiel kan verplaatsen. Ook is in het jaar 2012/2013 één van de modellen uitgeroepen tot Scootmobiel van het jaar. Dit geeft aan dat de organisatie waarde hecht aan hoge productkwaliteit en veiligheid.

Ook de klanttevredenheid wordt uitvoerig getest en geeft aan dat altijd op een correcte manier wordt gezocht naar een scootmobiel die past bij de klant. Quingo biedt klanten met een uitgebreid wensenpakket dan ook de mogelijkheid om hun scootmobiel hierop aan te passen.

Een snelle service wordt tevens gegarandeerd. Op het moment dat een klant met pech langs de kant staat, zal direct de scootmobiel hulpdienst worden ingeschakeld. Daarnaast worden er financiële maatoplossingen geadviseerd, zodat de klant zo voordelig mogelijk een scootmobiel in bezit kan krijgen. Voor klanten die voor een organisatie als Quingo kiezen bij de aanschaf van een scootmobiel, zijn dit belangrijke factoren.

Gezien het feit dat op elk vlak aan de klant gedacht wordt, is de Nominatiecommissie het er over eens dat Quingo een unieke prestatie levert en een uitstekend aanbod heeft. Dit biedt toekomstperspectief voor Quingo en daarmee nomineert de Nominatiecommissie Quingo voor de Succes Awards 2014.

Hoogachtend,
De Nominatiecommissie Succes Awards 2014

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?