Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Beluister deze pagina


Een ontwapende Quingo klantenfilm met meneer en mevrouw Batenburg. Beiden bezitten een 5-wiel Quingo scootmobiel. Zij zijn er blij mee en genieten van samen op pad gaan.

Meneer en mevrouw Batenburg over hun Quingo scootmobielen

U ziet in de film hoe meneer en mevrouw Batenburg samen eropuit trekken. Van een tochtje langs de rivieren en kijken naar de boten tot toeren door het park en watervogels spotten. Het is overduidelijk: de nieuwe Quingo scootmobielen met 5 wielen brengen het echtpaar waar zij willen.

Nee, ze hoeven niet langer jaloers te zijn op andere Quingo scootmobielrijders. Zij ervaren nu zelf aan den lijve de aantrekkelijke voordelen die een 5-wiel scootmobiel van Quingo biedt. Zoals het uitstekend zitcomfort ofwel: “Zitten als een vorst”, aldus meneer Batenburg. En hij roemt de heldere en duidelijke stuurdisplay.

Ook de bagageruimte vindt meneer Batenburg een pluspunt. Zo kunnen hij en zijn vrouw hun hondje makkelijk meenemen in het mandje voorop. En… achterop is vervolgens ook nog ruimte voor wat extra bagage. Helemaal goed! “Ik ben echt de koning te rijk”, stelt meneer Bartenburg.

Mevrouw Batenburg benadrukt nog het voordeel van de verwarmde handgrepen op de scootmobiel. “Zeer aangenaam. Zeker voor mensen die spierdystrofie hebben zoals ik”.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?