Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Tijdens Dutch Design Week 2018 maakten vele honderden bezoekers gebruik van de mogelijkheid om met een Quingo 5-wiel scootmobiel over de expositie Manifestations in Het Veem (9e verdieping) rond te rijden. Een videoreportage.

Quingo op DDW-event Manifestations 2018

Tijdens de 17e editie van de Dutch Design Week (DDW) stonden ruim 20 innovatieve Quingo 5-wiel scootmobiel rijklaar voor een bezoek aan het event Manifestations 2018 in het Veemgebouw op Strijp-S. Hier draaide het om de menselijke kant van design en technologie. Zo’n 100 designers, tech-experts en dergelijke showden er hun revolutionaire ideeën en innovatieve technologische oplossingen.

Manifestations liet zien dat hightech innovaties zeker geen ver-van-uw-bed-show zijn getuige ook de scootmobielen waarmee jong en oud rondreden. Immers, we worden met z’n allen steeds ouder én willen met z’n allen graag zo lang mogelijk mobiel blijven. De innovatieve 5- wiel Quingo komt daar tegemoet aan.

Door met de innovatieve 5-wiel Quingo scootmobiel over Manifestations rond te rijden, hebben bezoekers aan den lijve ervaren wat de toegevoegde waarde is van een scootmobiel bij (toekomstige) mobiliteitsproblemen. Dat blijkt ook uit de positieve reacties van Quingo scootmobielgebruikers tijdens Manifestations 2018. Ach, en soms was het natuurlijk ook gewoon even heel fijn om de vermoeide benen wat rust te gunnen van rondlopen op de DDW 2018.

Over Dutch Design Week

Jaarlijks vindt in Eindhoven het grootste designfestijn van Noord-Europa, Dutch Design Week (DDW), plaats. Dit jaar was het evenement van 20 t/m 28 oktober en lieten zo’n 2.600 ontwerpers hun werk aan ruim 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland zien op meer dan 120 locaties in de stad.

Wilt u ook kennismaken met de 5-wiel Quingo scootmobiel? Heeft u vragen? Wenst u meer informatie, een brochure óf gratis proefrit aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0800 – 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?