Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen

Brommobiel van Quingo geeft u uw vrijheid terug!

Quingo is de merknaam van de enige brommobiel met vijf wielen. Dit ontwerp biedt maximale veiligheid en uitstekend zitcomfort, ook als u een stoep afrijdt. Deze Quingo brommobiel kan op ieder wegdek gebruikt worden en hellingshoeken van zes of twaalf graden vormen geen enkel probleem. Een brommobiel van Quingo brengt u overal!

De brommobiel van Quingo: uitgebalanceerde en veilige gewichtsverdeling

BrommobielEen andere reden waarom bij de brommobiel van Quingo de kans op kantelen of omvallen afwezig is, is de plaatsing van het zwaarste punt. Dit bevindt zich bij menig brommobiel meer naar achteren, maar zit bij de Quingo in de stuurinrichting.

De stuurinrichting is bij de Quingo brommobiel zelf centrerend. Dat betekent, dat hellingen, kuilen of het nemen van bochten geen invloed hebben op het stuurgemak. Elke brommobiel van Quingo is uitgerust met de speciaal ontwikkelde Quintell-stuurinrichting, die al het werk voor u verricht

Quingo, de brommobiel voor lange afstanden

Een brommobiel van Quingo is bovendien voorzien van een krachtige en betrouwbare elektromotor. Afhankelijk van het model kunnen hiermee snelheden van 6,4 tot 17 kilometer per uur worden gehaald. Met een volgeladen accu van de Quingo brommobiel kunt u maar liefst tot 64 kilometer afleggen.

Meer informatie over een brommobiel van Quingo

Hebt u vragen of wilt u gewoon weten of deze brommobiel ook iets voor u is, laat het ons weten door vrijblijvend contact op te nemen. Deskundige vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen wat u weten wilt. Gewoon eventjes DOEN!