Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
werkwijze Quingo bij verkoop scootmobielen

Overweegt u een 5-wiel Quingo scootmobiel te kopen? Dan komen wij ALTIJD persoonlijk bij u thuis langs. NOOIT verkopen wij onze scootmobielen telefonisch. En omdat er recent oplichters actief zijn onder onze naam, meer over de werkwijze van Quingo bij verkoop scootmobielen.

Werkwijze van Quingo bij verkoop scootmobielen

Wanneer u een scootmobiel bij Quingo wenst te kopen, werken wij volgens een vaste werkwijze. Hoe die stap voor stap in z’n werk gaat, leggen wij u hieronder uit.

  1. Afspraak voor een gratis proefrit aan huis

Bij Quingo beginnen wij altijd met een gratis proefrit aan huis. Zo’n vrijblijvende afspraak maakt u telefonisch of per mail via onze klantenservice: 0800 2020.

  1. Bezoek Quingo-adviseur

Op de afgesproken datum en tijdstip komt onze Quingo-adviseur met onze Quingo-bus bij u thuis langs met verschillende modellen 5-wiel scootmobielen. De Quingo-adviseur draagt bedrijfskleding. Op onze website vindt u foto’s van al onze medewerkers. Dus check die eventueel vooraf.

  1. Introductiegesprek en uitleg Quingo-adviseur

Wij kiezen bewust voor een proefrit aan huis. Zo heeft u de gelegenheid een product naar keuze in uw eigen vertrouwde omgeving te proberen. Tijdens de demonstratie aan huis vertelt onze Quingo-adviseur u onder andere meer over onze verschillende Quingo-modellen en ook krijgt u uitleg over hoe een scootmobiel werkt.

  1. Proefrit in uw woonomgeving

Na de kennismaking en uitleg volgt een proefrit in uw woonomgeving op een 5-wiel scootmobiel naar keuze. Het fijne van zo’n rit onder begeleiding van onze Quingo-adviseur is dat u aan den lijve kunt ervaren hoe de scootmobiel rijdt. Of het bij u persoonlijk past en dus geschikt voor u is.

  1. Opmaken offerte

Na de proefrit bespreekt u met onze adviseur uw ervaringen. Bent u tevreden en wilt u een 5-wiel scootmobiel aanschaffen? Dan wordt er een offerte opgesteld conform uw wensen. Afhankelijk van de situatie kan de offerte ter plekke worden gemaakt en/of getekend. Ook kan het zijn dat u die later krijgt toegestuurd en vervolgens ondertekend naar ons retourneert.

  1. Akkoord offerte en hoe verder

Indien u akkoord gaat met onze offerte en die ondertekend, volgt een orderbevestiging met factuur van ons. Daarop staan onder andere ons logo, rekeningnummer, uw referentie en onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens kunt u controleren.

  1. Gratis aflevering scootmobiel

De laatste stap is dat wij in overleg met u de scootmobiel afleveren. Tijdens de uitlevering wordt de scootmobiel volledig op maat afgesteld.  Ook uitleg, een demonstratie over de werking van alle functies van uw nieuwe scootmobiel horen daarbij. Kortom, wij brengen uw scootmobiel GRATIS bij u thuis en gaan pas weg als u weet hoe uw nieuwe scootmobiel werkt.

Voor zover de werkwijze van Quingo bij verkoop scootmobielen.

Heeft u vragen? Wenst u meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij zijn gratis bereikbaar via 0800 2020.

 

Tips om oplichting te voorkomen

Met het beschrijven van de werkwijze van Quingo bij verkoop scootmobielen willen wij voorkomen dat u slachtoffer wordt van fraude en of oplichting. Immers, uit diverse onderzoeken blijkt dat senioren met regelmaat een aantrekkelijk doelwit voor oplichters zijn. Hieronder een beknopt overzicht waar u concrete tips, informatie en hulp kunt krijgen over onder meer: oplichting aan de deur, spoofing, phising, babbeltrucs aan de telefoon, oplichting met nepprijzen en valse cadeaubonnen plus nog veel meer.

Fraudehelpdesk.nl

Op fraudehelpdesk.nl vindt u veel informatie over diverse soorten fraude en oplichting. Ook wordt er uitgelegd welke stappen u kunt nemen om geen slachtoffer te worden van dergelijke oplichterij. Eveneens vindt u bij de fraudehelpdesk.nl een overzicht met waarschuwingen van diverse oplichtingspraktijken.

Politie.nl

Controleer eventueel via de website van de politie of de verkoper een oplichter is. Op deze politiewebsite vindt u in de rechterkolom eveneens een links naar bedrijven, telefoonnummer en meer die zich schuldig maken aan oplichtingspraktijken.

Advieslijn Veiligheid (ANBO)

Sinds kort biedt ook de ouderenorganisatie ANBO senioren hulp en ondersteuning bij fraude en oplichting. Onlangs heeft het namelijk een speciale Advieslijn Veiligheid opgezet: tel. 0348 – 238 591. Het biedt onder meer concrete tips en adviezen over online veiligheid én veiligheid in de woning.

Slachtofferhulp Nederland

Verder vindt u onder andere via Slachtofferhulp Nederland meer praktische informatie over verschillende vormen van fraude en ook kunt u er terecht voor emotionele ondersteuning als u ermee te maken heeft gehad. Zij bieden gratis hulp aan.

Slachtoffer geworden van fraude of oplichting?

– Doe dan altijd aangifte. Dit kan telefonisch bij de politie op nummer 0900 – 8844. Meer informatie over hoe u aangifte kunt doen, staat op de website van de politie.

– Is uw bankpas gestolen, meld dit dan ook direct bij uw bank en laat uw pas blokkeren.

– Is de oplichter nog in de buurt, bel dan direct 112. Wie weet kunnen ze hem of haar direct in de kraag grijpen.

Wij hopen dat deze informatie over de werkwijze van Quingo bij verkoop scootmobielen en de tips tegen oplichting en fraude voorkomen dat u het slachtoffer wordt van oplichtingspraktijken.

U kunt ons altijd bellen met vragen om meer informatie over onze werkwijze, onze producten en gemaakte afspraken met adviseurs.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?