Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
quingo servicemonteur voert een onderhoudsbeurt uit

Onze servicemonteur kijkt tijdens een servicebeurt van een scootmobiel het complete voertuig na.

Vandaag deel 4 van: Een dag op pad met een Quingo servicemonteur. In dit deel voert onze monteur een servicebeurt uit. Periodiek onderhoud is belangrijk om uw scootmobiel veilig en in goede conditie te houden.

5-delige serie over werk Quingo monteur
Dit artikel is onderdeel van een 5-delige serie waar wij u een kijkje geven in het werk van onze monteurs. Onze monteurs zijn dagelijks op weg naar onze klanten, maar wat doen ze nu eigenlijk op zo’n dag?
– Deel 1: monteur onderzoekt rammelend geluid aan de scootmobiel.
– Deel 2: monteur voert schadetaxatie aan scootmobiel uit
– Deel 3: monteur repareert een lekke band scootmobiel

Servicebeurt scootmobiel

U ziet in dit deel hoe onze monteur tijdens een servicebeurt de complete scootmobiel nakijkt. Zo controleert hij de bewegende delen als de stuurstangen, maar ook de zijwaarts en omhoog bewegende delen van de zijwielen. Indien nodig stelt onze monteur deze onderdelen opnieuw af, zodat de scootmobiel weer soepel rijdt.

De servicemonteur inspecteert verder onder andere de diverse elektronica van de scootmobiel en het mechanisme van de stuurinrichting tot de wielen en de stuurlagers.

Vervolgens ziet u hoe de Quingo monteur de vering op maat afstelt. Een goed afgestelde vering zorgt er namelijk voor dat u lekker soepel rijdt over elk soort wegdek. Of het nu klinkers zijn of een asfaltwegdek. Tot slot poetst hij de scootmobiel waardoor het voertuig er weer spic en span uitziet.

Quingo monteur aan het woord

Ook vertelt de monteur van Quingo in dit deel over wat zijn werk aantrekkelijke maakt, namelijk: “Het mooie aan dit werk is de afwisseling”, stelt hij. “De plekken waar je komt en de mensen waar je contact mee hebt. Niets is hetzelfde.”

Onderhoud en reparatie scootmobiel aan huis

Onze monteurs werken door heel Nederland. Zij rijden met hun servicebus naar klanten toe voor reparaties, onderhoud en servicebeurten aan huis.

Heeft uw scootmobiel reparatie of onderhoud nodig? Bel dan 0800 – 2020 voor een afspraak.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?