Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Inruilen gebruike e-bike, auto of oude scootmobiel kan bij Quingo. De opties.

Bent u toe aan een (nieuwe) scootmobiel? Wij bieden u verschillende inruilmogelijkheden. Zo kunt u bij ons zowel uw gebruikte e-bike, auto, scootmobiel inruilen voor een nieuwe 5-wiel Quingo scootmobiel!

Waarom gebruikte e-bike, auto of scootmobiel inruilen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u uw gebruikte e-bike, auto of scootmobiel wenst in te ruilen. Misschien is uw oude scootmobiel aan vernieuwing toe na jarenlang gebruik. Of u wilt graag op een nieuw model scootmobiel overstappen.

Het kan ook zijn dat u een elektrische fiets bezit waar u weinig of geen gebruik van maakt. Omdat het u bijvoorbeeld moeite kost ermee overweg te gaan of u bent bang om te vallen. Of misschien bezit u een auto, maar is of wordt uw rijbewijs niet verlengd. Ook kan het zijn dat u autorijden bijvoorbeeld te inspannend en/of moeilijk vindt in het huidige verkeer.

Wat de inruilreden ook is, bij Quingo kunt u zowel uw auto, e-bike als 3-, 4- of 5-wiel scootmobiel inruilen. Want, mobiel zijn en blijven is belangrijk. Het geeft u bewegingsvrijheid, bevordert uw zelfredzaamheid, helpt u zelfstandig blijven en draagt zo bij aan uw levenskwaliteit. Want, met een scootmobiel bent u niet afhankelijk van anderen en kunt u eropuit gaan wanneer u wenst.

Inruilen gebruikte e-bike, auto of scootmobiel is aantrekkelijk

Uiteraard is uw gebruikte scootmobiel, e-bike of auto geld waard en daarom is inruilen aantrekkelijk. De inruil kan u zo een korting opleveren bij het kopen van een nieuwe 5-wiel Quingo scootmobiel.

Wat de inruilwaarde van uw oude scootmobiel, gebruikte e-bike of auto is, hangt van verschillende zaken af. Zo hebben onder andere het merk en model invloed op de inruilprijs, maar ook de staat van onderhoud, de leeftijd van het voertuig en het aantal kilometers dat op de teller staat.

Heeft u belangstelling voor een Quingo scootmobiel en overweegt u uw oude voertuig in te ruilen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bijkomend voordeel van uw oude voertuig inruilen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw oude scootmobiel, e-bike of auto. 

Waarvoor uw gebruikte voertuig inruilen bij Quingo? 

Of u nu een elektrische fiets, auto of scootmobiel met 3, 4 of 5 wielen heeft, u kunt die dus bij ons inruilen voor elk model nieuwe 5-wiel Quingo. Deze scootmobielen zijn uitgebreid getest en staan bekend om hun stabiliteit, veiligheid, wendbaarheid en comfort.

Daarbij komt dat de keuze heeft uit diverse modellen. Van kleine en compacte voertuigen voor in en om het huis, opvouwbare en demontabele uitvoeringen die u makkelijk meeneemt in de auto en/of op reis tot meer robuuste modellen om bijvoorbeeld toertochten mee te maken.

Meer informatie over inruilen gebruikt voertuig?

Bent u benieuwd naar de inruilmogelijkheden van uw scootmobiel, e-bike of auto en wilt u daar meer informatie over? Maakt u eerst liever even kennis met onze Quingo scootmobiel en wilt u proefondervindelijk ervaren hoe het voertuig rijdt? Geen probleem dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of maak een afspraak voor een gratis proefrit bij u thuis op onze 5-wiel scootmobielen. Bel gratis 0800 – 2020.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?