Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
Deelneemster aan de MS scootmobiel- en fietstocht op een leen scootmbiel van Quingo.

De MS Vereniging Nederland (regio Noord-Holland) organiseerde voor de 4e keer een scootmobiel- en fietstocht ter gelegenheid van de Wereld MS Dag. De tocht voerde door de Schoorlse Duinen en was mede mogelijk dankzij diverse sponsoren waaronder Quingo. Die leende 6 scootmobielen uit aan de deelnemers. Een impressie.

MS scootmobiel- en fietstocht 2019 door Schoorlse Duinen

Ruim 35 deelnemers verzamelden zich woensdag 22 mei bij Buitencentrum Shoorlse Duinen voor de jaarlijkse MS scootmobiel- en fietstocht van de MS Vereniging afdeling Noord-Holland. De afgelopen jaren werd de MS tocht ter gelegenheid van de Wereld MS Dag gereden in Zandvoort, Castricum en Oostzaan.

De MS scootmobiel- en fietstocht van pakweg 13 kilometer voerde de deelnemers dit jaar door de Schoorlse Duinen. Dit is Nederlands hoogste duingebied in de kop van Noord-Holland. Onder begeleiding van twee vrijwilligers van Staatsbosbeheer ging het gezelschap, getooid in de welbekende rode polo’s met de tekst Wereld MS dag, op pad voor een tocht door een bijzonder natuurgebied.

MS scootmobiel- en fietstocht door de Schoorlse Duinen op een Quingo scootmobiel

Deelnemers aan de 4e MS scootmobiel- en fietstocht rijden door de Schoorlse Duinen.

Boeiende en mooie MS scootmobiel- en fietstocht 2019

Tijdens de tocht genoten de deelnemers volop. De begeleiders van Staatsbosbeheer vertelden onder andere over het duinbeheer. Die is er in de Schoorlse Duinen op gericht zand, wind en water weer vrij spel te geven. Hierdoor krijgt het duingebied weer zoveel mogelijk het aanzien van vroeger. Want, de heide, loofbomen en zandverstuivingen krijgen weer kans om in alle pracht te tieren en dat levert een fascinerend landschap op.

De deelnemers aan de MS tocht kijken terug op een interessante, mooie en geslaagde dag. Velen hopen dat de tocht in 2020 wordt herhaald.

Deelnemers MS scootmobiel- en fietstocht op een Quingo leenscootmobiel

Einde van de 4e MS scootmobiel- en fietstocht door de Schoorlse Duinen. Quingo stelde 6 leenscootmobielen ter beschikking.

Quingo stelde wederom scootmobielen ter beschikking

Al sinds enkele jaren ondersteunt Quingo diverse activiteiten van onder andere de MS Vereniging. En waar mogelijk levert de 5-wiel scootmobielleverancier Quingo een bijdrage aan de strijd tegen MS. Vandaar dat het ook dit jaar weer enkele Quingo scootmobielen uitleende voor de jaarlijkse toertocht. Hierdoor was het ook voor degenen die geen scootmobiel bezitten mogelijk mee te doen aan de toerrit door de Schoorlse Duinen.

Quingo-bochure of gratis proefrit aanvragen

Wenst u meer informatie te ontvangen over de 5-wiel Quingo scootmobielen? En wilt u meer weten over de mogelijkheden die het u biedt? Zoals stabiliteit, wendbaarheid en comfort? Bel dan gratis met onze klantenservice: 0800 2020 voor een gratis brochure óf vrijblijvende proefrit aan huis.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?