Veilig, wendbaar en comfortabel

5 wielen van Quingo scootmobielen
quingo servicemonteur gaat de accu's vervangen van een scootmobiel

Onze monteur checkt de conditie van de accu’s van een scootmobiel voor hij ze gaat vervangen.

En dan alweer het laatste deel van: Een dag op pad met een Quingo servicemonteur! In dit laatste deel gaat onze monteur de accu’s vervangen van een Quingo scootmobiel. Want, goed presterende accu’s dragen bij aan een optimaal werkende scootmobiel.

Dit artikel is onderdeel van een 5-delige serie waar wij u een kijkje geven in het werk van onze monteurs. Onze monteurs zijn dagelijks op weg naar onze klanten, maar wat doen ze nu eigenlijk op zo’n dag?
– Deel 1: monteur onderzoekt rammelend geluid aan de scootmobiel.
– Deel 2: monteur voert schadetaxatie aan scootmobiel uit
– Deel 3: monteur repareert een lekke band scootmobiel
– Deel 4: monteur voert een servicebeurt aan huis uit

Accu’s vervangen scootmobiel  

In dit laatst deel is onze monteur onderweg naar een Quingo klant om de accu’s van de scootmobiel te vervangen. Want, na verloop van tijd slijten de accu’s – net als bij een auto het geval is – en dat heeft een negatieve invloed op de rijprestaties van het elektrische voertuig.

Vervolgens controleert de servicemonteur in de servicebus controleert stap voor stap de conditie van de accu’s. Zijn de prestaties goed of matig? Met matig presterende accu’s rijdt u minder lang en ver. Dus, voldoen de accu’s niet meer? Dan vervangt de Quingo monteur de accu’s meteen door nieuwe.

Laatste check accu’s scootmobiel

Zijn de accu’s van de scootmobiel eenmaal vervangen? Onze monteur voert dan vervolgens een laatste test uit, namelijk checken of de scootmobiel optimaal werkt en presteert. Tijdens het testen noteert onze servicemonteur zijn positieve bevindingen. De scootmobiel is nu weer tip top in orde waarna de Quingo klant weer veilig en met een gerust gevoel eropuit kan met de scootmobiel.

Onderhoud en reparatie scootmobiel aan huis

Onze monteurs werken door heel Nederland. Zij rijden met hun servicebus naar klanten toe voor reparaties, onderhoud en servicebeurten aan huis.

Heeft uw scootmobiel reparatie, onderhoud of een servicebeurt nodig? Bel dan nu met 0800 – 2020 en maakt een afspraak.

Chat openen
1
Chat met een medewerker
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?